2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

2x2 néha öt 19:10

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: Varga Zoltánt üldözi a diktatúra

Varga Zoltánt üldözi a diktatúra. Vagy a feleségét. A dolog kissé zavaros, ugyanis a 24.hu tulajdonosa szinte alig tartózkodik Magyarországon - a diktatúra ellen vívott harca folyton külföldre szólítja - így ezeket a diktatúraészleléseket felesége szokta dokumentálni, majd férjével megosztani.

  • Apáti Bence: Varga Zoltánt üldözi a diktatúra

Ezekre a legutóbb megesett üldözésekre is külföldön, a Bloomberg című lap szerkesztőségében szolgáltatott több, megdönthetetlen erejűnek tűnő, sziklaszilárd bizonyítékot. Állítása szerint felesége egy alkalommal kétségbeeséstől és a rémülettől remegő hangon hívta fel, és arról számolt be, hogy egy helikoptert látott elrepülni a házuk felett. 

Az esemény mindenkit megijesztene. A civilizációtól elzárt amazonasi törzsek tagjait szinte biztosan. 

Bár ők az első ijedtség után általában vad csatakiáltások közepette lenyilazzák, lassú tűzön kívül ropogósra, belül porhanyósra sütik, majd jóízűen elfogyasztják a számukra ismeretlen és hangos vasmadarak vezetőit. 

A Varga birtoka fölött elrepült helikopter pilótája megúszta a fentebb részletezett 

dicstelen elmúlást, ami részint remek hír, részint viszont a civilizált világban a szokásos ügymenet részét szokta képezi. 

Nyilván sokunk számára zavaróak a kelleténél hangosabb légijárművek által kibocsátott zajok, de az emberek már megszokták, nemigen lesz hírértéke, ha kisebb-nagyobb repülők vagy helikopterek házak illetve városok felett repkednek. 

A Bloombergnek adott nyilatkozat ugyan nem tér ki a kelleténél nagyobb ijedelem okaira, de nem zárhatjuk ki, hogy az üzletember felesége azért csapta ki a patáliát, mert a helikopátert személyesen Orbán Viktor vezette. 

Azért ő, mert Szijjártó Péter külügyminiszter nem ért rá. Ő hónapok óta egy jachton pihen, munkáját pedig egy Oroszországból importált testdublőrrel végezteti el. 

A dublőr ugyan kicsit töri a magyart, és alacsonyabb is Szijjártó úrnál, de amúgy egészen ügyesen helytáll, és végtelenül szórakoztató figura Szergej, -ezért is szokták egyre többen igénybe venni a szolgáltatásait - hisz sokoldalú ember; remekül kártyázik, bokszol, zongorázik, balettozik, és a kőfaragáshoz is ért.

A miniszterelnök egyébként valószínűleg egyedi ruházata alapján lelepleződhetett le, hiszen a cselekmény elkövetésekor kizárólag az ilyen alkalmakra készíttetett, sportosan elegáns, ürgebőrből varratott öltönyét viselte, melyet azért kedvel annyira, mert a zakó nemcsak elegáns külsőt, de kellő szabadságot is biztosít viselőjének. 

Kiválóan lehet benne diktátorkodni, dekázni, és a Novicsok nevű idegmérget kevergetni illetve ellenzéki médiavállalkozókat rejtett számról, Putyinnal röhögcsélve hívogatni.

Varga felesége még arról is beszélt, hogy többször is látott autókat a háza előtt parkolni, ami egy szövevényes és rémisztő bűncselekmény gyanúját vetíti országunk vezetőire. 

Épp ezért nagyon bízunk benne, hogy a legfőbb ügyész hivatalból megkezdi a nyomozást a magyar kormány minden egyes tagja ellen, hiszen a vak is láthatja, hogy az ügynek a fele sem tréfa, túlzás nélkül kijelenthető, hogy minden jel arra mutat; a legsötétebb vészkorszak ökle dörömböl a demokratikus értékeket elhivatottan őrző, milliárdos médiacézár palotájának ablakain. 

Végül a 444-en szemlézett anyagból azt is megtudhattuk, hogy Varga úr médiabirodalmát többször is meg akarta vásárolni Orbán Viktor. Aki ugyan személyesen egyetlen alkalommal sem jelent meg a tárgyalásokon, de mindig fess, NER kitűzőt viselő gyíkemberek képviselték az érdekeit. 

Európa, segíts! 

 

Apáti Bence

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: 2X2 néha 5

Szélesvásznú történelem: 2X2 néha 5

Az 1955-ös 2X2 néha 5 című alkotás egy szocialista operettfilm, amelynek rendezője Révész György. A műsor első részében Gyurkovics Zsuzsával, a film egyik főszereplőjével beszélgettünk, míg a második részben László Ferenc kultúrtörténész volt a stúdió vendége.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!