2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: Újabb szintre lépett a balliberális kettős mérce

Apáti Bence legújabb videójában az október 23-i SZFE-tüntetésről és Fullajtár Andrea alakításáról is elmondta többek között a véleményét.

  • Apáti Bence: Újabb szintre lépett a balliberális kettős mérce

A hétvégén újabb példát láthattunk arra, hogy miképp lép működésbe a balliberális oldalon a kettős mérce. Hiszen az SZFE egyetemfoglalói civil, ideológia- és politikamentes tüntetést hirdettek meg október 23-ára, amelyen az ellenzéki sajtó képviselői szerint mintegy tízezren vettek részt – kezdte videóját Apáti.

A Magyar Nemzet főmunkatársa, a Hír TV műsorainak rendszeres vendége és házi gazdája arra is kitért, hogy az is jól mutatja, hogy mennyire nem volt politikamentes az esemény, hogy annak történéseiről a független, objektív sajtó elalélva számolt be, és lánglelkű, szabadságvágyó egyetemistákat emlegetett írásaiban.

Apáti Bence arra is rámutatott, hogy míg az SZFE tüntetésén heringekként egymás mellett tolongó tömeg nem verte ki ballibéknél a biztosítékot, addig a Fradi-Újpest meccs kapcsán az Orbán-fóbiát és a kormány elleni gyűlöletet sikerült összemosniuk a járvány elleni óvintézkedésekkel.   

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Bizarr magyar ételpárosítások

Radar - Bizarr magyar ételpárosítások

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás, mindenkinek vannak furcsa étkezési szokásai. És most ne arra gondoljanak, hogy valaki jobb kézzel fogja a villát vagy hidegen eszi a pörköltet. Juhász Milán kollégánk összegyűjtötte a legszokatlanabb ételkombinációkat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!