2021. január 27.,
szerda, Angelika napja

Apáti Bence: Nem tudni, hova süllyedhet még a Jobbik

Hír TV

2021. január 13., szerda 20:28

Apáti arra is emlékeztetett, hogy míg Jakabék manapság azt sem tudják miként udvaroljanak a Klubrádióban a baloldali szavazóknak, addig tejes mellszélességgel kiálltak amellett, hogy „tetűcsúszdásozó, Judapestező” és nem utolsó sorban cigánygyűlölő Bíró Lászlót indítsák a borsodi időközi választáson.

A Hír TV műsorainak visszatérő vendége arra is rámutatott, hogy a már-már szélsőbalra tolódott párt Zuckerberg galaxisában napról napra kegyeletsértő halálkampánnyal hergeli a Facebook felhasználókat. Mindig közzéteszik az aktuális halálozási adatokat, amelyekért ki más, mint Orbán viktor miniszterelnök lenne a felelős. De az már mélyen van, hogy megelőzéssel kapcsolatos tartalmat is megosszanak – húzta alá Apáti.

Majd arról is beszélt, hogy az elmúlt napokban a Jobbiknak a posztjai közzé becsúszott egy „nyuggerezés” is, de sikerült a demokrata Biden-kabinetet is összevetni a magyar kormány felállásával.

Végül azt a kérdést tette fel Apáti Bence, hogy nem tudni hova süllyedhet még az egykor magát jobboldalinak való párt, mi lesz majd a következő lépése.

Hír TV