2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napirend előtti felszólalás - Orbán Viktor 23:50

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: Mert Nancy Pelosi megteheti

Kiderült, hogy Nancy Pelosi, az Egyesült Államok képviselőházának demokrata párti elnöke és férje pár nappal azelőtt vásárolt vételi opciókat Tesla-részvényekre 500 ezer és 1 millió dollár értékben 2022. március 18-i lejárattal, hogy párttársa, Joe Biden, a frissen megválasztott elnök kiadta legújabb „Vásárolj amerikait!” rendeletét. A Pelosiék által vásárolt részvények a vétel pillanatában darabonként 640 dollárt értek, most pedig 890-et kóstálnak, több mint 50 százalékkal megnőtt az értékük bő három hét alatt az elnöki rendelet hatására. Pelosiék papírjai most 1,12 millió dollárt érnek. Erről fejtette ki véleményét Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa legújabb videójában.

  • Apáti Bence: Mert Nancy Pelosi megteheti

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!