2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

2x2 néha öt 19:10

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: Mert Nancy Pelosi megteheti

Kiderült, hogy Nancy Pelosi, az Egyesült Államok képviselőházának demokrata párti elnöke és férje pár nappal azelőtt vásárolt vételi opciókat Tesla-részvényekre 500 ezer és 1 millió dollár értékben 2022. március 18-i lejárattal, hogy párttársa, Joe Biden, a frissen megválasztott elnök kiadta legújabb „Vásárolj amerikait!” rendeletét. A Pelosiék által vásárolt részvények a vétel pillanatában darabonként 640 dollárt értek, most pedig 890-et kóstálnak, több mint 50 százalékkal megnőtt az értékük bő három hét alatt az elnöki rendelet hatására. Pelosiék papírjai most 1,12 millió dollárt érnek. Erről fejtette ki véleményét Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa legújabb videójában.

  • Apáti Bence: Mert Nancy Pelosi megteheti

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: 2X2 néha 5

Szélesvásznú történelem: 2X2 néha 5

Az 1955-ös 2X2 néha 5 című alkotás egy szocialista operettfilm, amelynek rendezője Révész György. A műsor első részében Gyurkovics Zsuzsával, a film egyik főszereplőjével beszélgettünk, míg a második részben László Ferenc kultúrtörténész volt a stúdió vendége.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!