2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: Jobb lenne, hogyha a FreeSZFE már most szedné a sátorfáját!

  • Apáti Bence: Jobb lenne, hogyha a FreeSZFE már most szedné a sátorfáját!

A Magyar Nemzet főmunkatársa a pár perces vlogban emlékeztette arra a nézőit, hogy mint az kiderült, a Molnár Antal Zeneiskolának szánt épületet a Várkonyi Zoltán Alapítvány egy titokban kiírt pályázaton kaparintotta meg a baráti erzsébetvárosi önkormányzattól. Azonban nemcsak ez a dolog sántított az egyesület háza táján. Mint kiderült az épületet a nyertes pályázó 70 százalékkal kedvezményesebb bérleti díjért használhatta volna.

 Apáti a videóban arra is kitért, hogy a „színészforradalmárok” bár mindig azon sírnak, hogy nincs semmire sem pénzük, de abban biztosak, hogy harcukat az Orbán-kormány ellenségei támogatni fogják. Azt viszont nem írták le, hogy a mikroadományok mellett számítanak „Soros úr jóindulatára és dollárjaira is” – hívta fel a figyelmet

Majd a Hír TV műsorainak állandó vendége és műsorvezetője a legfrissebb fejleményeket is felidézte, mi szerint az egyesület a szemeszter végén kiköltözik az épületből. Apáti mindezt párhuzamba állította a Vas utcában letolt több hónapos „bulikával”, és megjegyezte, hogy ennek fényében jobb lenne, hogyha a FreeSZFE-sek már most szednék a sátorfájukat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Horváth Boldi titkai: őszintén mesélt fiával való kapcsolatáról

Horváth Boldi titkai: őszintén mesélt fiával való kapcsolatáról

Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban énekese élete kifejezetten kiegyensúlyozott szakaszát éli. A Kelemen Kabátban már évek óta a nagyon népszerű, szinte alig van olyan fesztivál, ahol nem lépnek fel, miközben a magánélete is kiegyensúlyozott, kisfiával egyre jobb a kapcsolata.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!