2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hitvallók és ügynökök

Következik:

Radar 04:00

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: Jobb lenne, hogyha a FreeSZFE már most szedné a sátorfáját!

A Magyar Nemzet főmunkatársa a pár perces vlogban emlékeztette arra a nézőit, hogy mint az kiderült, a Molnár Antal Zeneiskolának szánt épületet a Várkonyi Zoltán Alapítvány egy titokban kiírt pályázaton kaparintotta meg a baráti erzsébetvárosi önkormányzattól. Azonban nemcsak ez a dolog sántított az egyesület háza táján. Mint kiderült az épületet a nyertes pályázó 70 százalékkal kedvezményesebb bérleti díjért használhatta volna.

 Apáti a videóban arra is kitért, hogy a „színészforradalmárok” bár mindig azon sírnak, hogy nincs semmire sem pénzük, de abban biztosak, hogy harcukat az Orbán-kormány ellenségei támogatni fogják. Azt viszont nem írták le, hogy a mikroadományok mellett számítanak „Soros úr jóindulatára és dollárjaira is” – hívta fel a figyelmet

Majd a Hír TV műsorainak állandó vendége és műsorvezetője a legfrissebb fejleményeket is felidézte, mi szerint az egyesület a szemeszter végén kiköltözik az épületből. Apáti mindezt párhuzamba állította a Vas utcában letolt több hónapos „bulikával”, és megjegyezte, hogy ennek fényében jobb lenne, hogyha a FreeSZFE-sek már most szednék a sátorfájukat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!