2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: Jakab Péter, a kaméleon

A Magyar Nemzet főmunkatársa szerint a Jobbik elnöke egy igazi kaméleon, akit valódi színészi képességekkel áldottak meg. Ezt többek között az bizonyítja, hogy bármikor képes eljátszani a „vaskos zsidózásokon rötyögő kisnyilast”, az antiszemitizmus miatt aggódó belpesti értelmiségit, a cigányokat majmokhoz hasonlító borsodi szélsőjobbost, a kádári kisembert a BAZ megyei melóst.

Apáti Bence arra is felhívta legújabb videójában a figyelmet, hogy Jakab egy pályaelhagyó, aki csak politikai megfontolásból játssza a dolgozó nép buritán, bumfordi, ami a szívén az a száján gyermekét, de a valóságban 2,2 milliót visz haza havonta, sőt mint a balesete kapcsán kiderült sofőr viszi szinte mindenhova.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Apáti Bence: Hegyezi az ember a fülét minden migránsok által elkövetett bűncselekmény hallatán

Apáti Bence aktuális vlogjában a migránsok által elkövetett bűncselekményekről osztotta meg a véleményét. 2021. szeptember 08.

Apáti Bence: Beteg dolog a szexinek szánt tánc óvodásoknak

A balliberális média szerint álprobléma az erőszakos LMBTQ-propaganda. Egy döbbenetes jelenet bemutatásával cáfolta az állításokat Apáti Bence. 2021. szeptember 01.

Apáti Bence: Az LMBTQ-lobbi tartsa távol magát a gyerekeinktől

Apáti Bence legfrissebb vlogbejegyzése. 2021. augusztus 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!