2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: George a legtájékozottabb politikai gondolkodó

  • Apáti Bence: George a legtájékozottabb politikai gondolkodó

Sikert sikerre halmoz a magyar ellenzék. Külföldön ugyanis gyakorlatilag minden nap megbukik Orbán Viktor.

Hol Joe Biden, hol a német közszolgálati csatorna, hol pedig a világ egyik legismertebb, legtájékozottabb és leghaladóbb politikai gondolkozója… színésze George Clooney küldte el a magyar miniszterelnököt a fenébe.
De Clooney… Magyarország biztos a Szovjet Unióból vált ki? De amúgy a hazai adórendszerrel kapcsolatos információk sem teljesen helytállóak.

A korszakos politikai elemző és színész jelezte, hogy a magyar propaganda hazudik, mikor azt állítja, hogy Soros György befolyása alatt áll és amúgy Joe Bidennel sincsenek jóban ám...

A híres színész kikéri magának, hogy fogalma se lenne arról, hogy hol van Magyarország, hogy egyoldalúan tájékozódna és csak a demokraták és Soros szemüvegén keresztül szemlélné ezt a mocskos, fasiszta diktatúrát. Pardon, a világot.

Végül engedjék meg, hogy kollégáim nevében is elnézést kérjek, helyettük is szégyellem magam, amiért a haladó sajtóval ellentétben nem tiszta erőből ünneplik ezt a roppant sokoldalú és tehetséges embert. Hanem megírják, hogy buta, mint a tök.

 

Apáti Bence

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!