2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napirend előtti felszólalás - Orbán Viktor 23:50

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: George a legtájékozottabb politikai gondolkodó

  • Apáti Bence: George a legtájékozottabb politikai gondolkodó

Sikert sikerre halmoz a magyar ellenzék. Külföldön ugyanis gyakorlatilag minden nap megbukik Orbán Viktor.

Hol Joe Biden, hol a német közszolgálati csatorna, hol pedig a világ egyik legismertebb, legtájékozottabb és leghaladóbb politikai gondolkozója… színésze George Clooney küldte el a magyar miniszterelnököt a fenébe.
De Clooney… Magyarország biztos a Szovjet Unióból vált ki? De amúgy a hazai adórendszerrel kapcsolatos információk sem teljesen helytállóak.

A korszakos politikai elemző és színész jelezte, hogy a magyar propaganda hazudik, mikor azt állítja, hogy Soros György befolyása alatt áll és amúgy Joe Bidennel sincsenek jóban ám...

A híres színész kikéri magának, hogy fogalma se lenne arról, hogy hol van Magyarország, hogy egyoldalúan tájékozódna és csak a demokraták és Soros szemüvegén keresztül szemlélné ezt a mocskos, fasiszta diktatúrát. Pardon, a világot.

Végül engedjék meg, hogy kollégáim nevében is elnézést kérjek, helyettük is szégyellem magam, amiért a haladó sajtóval ellentétben nem tiszta erőből ünneplik ezt a roppant sokoldalú és tehetséges embert. Hanem megírják, hogy buta, mint a tök.

 

Apáti Bence

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!