2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Soroló 03:40

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: Ez Soros Gyuri bácsi nyílt társadalma

  • Apáti Bence: Ez Soros Gyuri bácsi nyílt társadalma

Kicsivel több, mint egy hónapja szaladt végig a cenzúrázatlan sajtón egy videó, amelyen az az idilli és minden egyes másodpercét tekintve szenzációs jelenet volt látható, amikor egy fekete fiatalember, parázs felett, szakértő mozdulatokkal megsüt egy kedves ám látszólag halott kiscicát. 

Mindenképpen érdemes leszögeznünk, hogy szakácsunk nem egy elvetemült állatkínzó. Ezt azért fontos megállapítanunk, mert sokan tévesen így értelmezték a képsorokon látottakat. Mindössze éhes volt az Elefántcsontpartról érkezett migráns, aki Livorno megye egyik hangulatos kis utcácskájában döntött úgy, hogy először megöl, majd nyársra húz egy szegény olasz macskát. A fekete bőrű úr tehát csak egy megélhetési macskaevő.

A videó segítségével egyébként Soros Gyuri bácsi nyílt társadalmába nyerhettünk egy röpke pillanatra betekintést -apropó: Isten éltesse sokáig a mestert- amire válaszul a tőről metszett fasiszták vad örjöngésbe kezdtek. Bevallom, annak idején engem is magával ragadt a hév, és dühömben papírra is vetettem a szélsőséges és a legsötétebb vészkorszakot megidéző, teljességgel elfogadhatatlan gondolataimat:

https://magyarnemzet.hu/ velemeny/szelektiv-liberalis- allatvedok-8331888/?utm_ source=mandiner&utm_medium= link&utm_campaign=mandiner_ 202008

Azóta persze sokkal jobb emberré váltam, köszönhetően például annak, hogy érzékelvén magamon a gyűlölet borzalmas tüneteit, rengeteg 444-et kezdtem fogyasztani. Azt is felismertem, hogy csak nyitottabbak és elfogadóbbak leszünk az ilyen kulturális specifikumok megtapasztalása által, de arra is rájöttem, hogy helyesen cselekedtek a függetlenobjektiv kollégák, amikor úgy döntöttek; elhallgatják az ügyet. 

Magyarországon ugyanis Orbán Viktor megmérgezte az emberek szívét és lelkét, a magyarokban épp ezért csak úgy tombol a vak gyűlölet, a legkevésbé sem  elfogadóak, ráadásul a nyílt társadalmak helyett a fasiszta nemzetállamokat támogatják. 

Mindez csak azért jutott eszembe, mert egy újabb hasonló eset került nyilvánosságra. No nem a józanul gondolkodó, balliberális újságoknál, hiszen ők most is megőrizték a hidegvérűket, képesek voltak megfontoltak és felelősségteljesek maradni; ezt a legutóbbi eseményt is eltusolták. 

Nem győzöm hangsúlyozni, nagyon helyesen, hiszen a mucsai magyarok már-már menthetlenek, a kormánypropaganda agymosása miatt egyszerűen képtelenek megérteni, hogy néhány háziállat migránsok általi lemászárlása és elfogyasztása igazán nem tekinthető nagy áldozatnak. 

Na de, hogy mi is történt pontosan?

Lampedusa szigetén afrikai bevándorlók megölték, megnyúzták, majd grillen jó ropogósra sütötték és felzabálták.. elnézést.. elfogyasztották egy helyi asszony mind a négy kutyáját. 

https://888.hu/feher-ferfi/ megnyuztak-majd-megsutottek- maguknak-a-kutyakat-a- migransok-4266294/

Meg az összes többi háziállatát is. A juhait és a csirkéit is. A disznóit valamiért meghagyták, ami a hölgy szerint azért fordulhatott elő, mert a jó étvágynak örvendő fiatalemberek muzulmánok. 

Ez persze hibás következtetés, hiszen mióta sokkal több 444-et olvasok, sok egyébb mellett azt is megtudtam, hogy az Olaszországba menekült afrikaiak egytől-egyig keresztények, akiket a radikális iszlamista szervezet, a Boko Haram  üldözött el a szülőföldjükről. 

Tehát valami más lehet a háttérben. Lehet, hogy csak jóllaktak. 

Egyelőre. 

Az elkeseredett asszony, akit a magyarországi Soros-plakátok miatt teljesen átjárt a szottyos gyűlölet, magából kikelve nyilatkozott a helyi sajtónak. Valami puskákat emlegetett, meg az állatait elfogyasztó migránsok lelövéséről is fantáziált, amivel tökéletesen alátámasztotta, hogy miért is indokolt eltitkolni az ilyen és ehhez hasonló eseteket. 

A cenzúra tehát roppant fontos ezekben a nehéz időkben, épp ezért vagyok most nagyon büszke kutya-grillezést elhallgató függetlenobjektív újságírókra. 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!