2020. május 31.,
vasárnap, Angéla, Petronella napja

Apáti Bence: Egy "Magyar Hang"

Hír TV

2020. május 19., kedd 19:12

"ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a fidesz szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat, vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük.” A fenti okos és előremutató gondolatokat Czutor Zoltánnak, a Belmondo nevű méltán ismeretlen és sikertelen zenekar énekesének(?) - frontemberének - köszönhetjük.

Ő tudta lepötyögni. 

Esti komment. 

 

Amolyan elmélkedős, akasztgatós, lámpavasra húzós. 

Fontos szabály, hogy az ember, főleg ha ismert, ne nyúljon könnyelműen a klaviatúra után. 

Mert megesik, hogy a végén valami Czutoréhoz hasonlatos gondolatok fognak nyilvánosságra kerülni. 

Például most, amikor ez a majdnem híres énekes arról fantáziált, hogy ha bizonyos újságírók neki nem tetsző dolgokat mondanak a Hír TV-ben, azzal ki fogják erőszakolni, hogy ő, - ők - és a nép, úgy bánjon majd el(!) minden olyan emberrel, aki a Fideszre tette az ikszet, mint, ahogy annak idején a nyilasokkal és az ávósokkal a múltban tették. 

Akik esetleg nem figyeltek oda töriórán, azoknak mondom, hogy a nyilasokat és az ávósokat a nép - a köznép - különböző történelmi okokból és jogos felháborodásukból kifolyólag hajlamos volt meglincselni, és/vagy agyonlőni, majd mindenki okulására egy közepesen magas ám teherbíró lámpavasra fellógatni. 

Az esetek túlnyomó részében így bántak el(!) a fentebb felsorolt szervezetekhez tartozó figurákkal. 

Czutor kasszandrai jóslata szerint, ha továbbra is szájukra fogják venni a Magyar Hang és egyéb ellenzéki újságok munkatársait a Hír TV műsoraiban és nem a nekik kijáró, a lehető legnagyobb tisztelet hangján fognak megemlékezni róluk és a munkásságukról, azzal azt fogják elérni - “kierőszakolni” -, hogy a nyilasokéhoz és az Ávósokéhoz hasonló módon fog elbánni velük a magyar nép. 

Illetve ők. 

Hogy az ők, azaz a “mi” kikre vonatkozik - a Belmondo zenekarra, a Magyar Hang munkatársaira, esetleg a teljes ellenzéki sajtóra, vagy csak Czutor úr egyre szűkülő baráti körére - nem teljesen világos. 

Mindenesetre a majdnem híres, legutóbb az RTL-Klub, celebek részvételével forgatott főzőversenyében szereplő énekes egészen biztosan benne lesz abban a csoportban, amelynek tagjai majd úgy fognak elbánni az összes Fidesz-szavazóval, mint hajdanán az Isten adta nép a nyilas suhancokkal.  Persze csak abban az esetben, ha a Hír TV-n nem hagyják abba a Magyar Hang és annak roppant képességes főszerkesztőjének kritizálását. 

Tehát, ha jól értelmezem Czutor úr fenyegetését, akkor a cirka 2 és fél millió Fidesz-szavazó abban és csak is abban az esetben úszhatja meg az akasztás és a lincselés általi elhalálozást, ha televíziónkban nem viccelődnek többet az ellenzéki sajtót írókon. 

Méltányos. 

Ez aztán a deal. 

A hülyének is megéri. 

Azonban félő, mégsem fogunk élni a felkínált lehetőséggel. 

Végül, a jövőben minden olyan  koncertszervezőnek, és szerkesztőnek lebegjen a szeme előtt ez a mondat, aki Czutor meghívásán gondolkodik: 

"ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a fidesz szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat, vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük.” 

 

Ne felejtse el egyetlen koncertszervező, és egyetlen szerkesztő se, mielőtt tárcsázza a művész úr számát, hogy mit gondol, milyen sorsot szán az összes(!) fideszesnek Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar énekese. 

 

Gondoljanak a Fidesz-szavazó nézőikre, akik nem biztos, hogy örülnének, ha ez a figura feltűnne a képernyőn vagy egy koncerten. 

 

 

Apáti Bence