2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:10

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: A liberális sajtómunkások szerinti ideális világ

Apáti Bence legújabb blogbejegyzése.

  • Apáti Bence: A liberális sajtómunkások szerinti ideális világ

”Azért verhettek meg egy 22 éves lányt mert szoknyát viselt.”

Ez volt az egyik cikk címe ma reggel a 444.hu-n. 

A dolog természetesen iszonyatos, mégis örömmel töltött el, amikor megláttam Soros úr egyik alapítványa által támogatott portál mondatait a Facebookon. 

Hiszen végre megtört a jég, eljött az igazság várva várt napja, bekövetkezett a pillanat, amire annyian vártunk: a 444.hu is megírta, hogy a sokszínűség nem mindig csodálatos, hogy az őslakosok és a muszlim vallású bevándorlók találkozása nem minden esetben torkollik kellemes és jó hangulatú csevegésekbe, hogy a különböző kultúrák keveredése ilyen és ehhez hasonló konfliktusokkal is jár, többek között Franciaországban. 

Meg ugye egész Nyugat-Európában. 

A jóemberkedő liberalis újságírók és csekély számú rajongóik ugyan hajlamosak azzal érvelni, hogy a multikulturális városrészekben lehet csak igazán jókat enni, meg, hogy nincs is annál jobb, mint amikor egy fárasztó nap után egy éhező szociológus hallgató megkóstolhatja a messziről jött népek egzotikus ételeit, csak épp azt szokták elfelejteni megemlíteni, hogy a dolognak vannak apró, szinte elhanyagolható árnyoldalai is. 

Például a fenti eset. 

Meg sok más is. 

A kölni tömeges erőszak, vagy a zsidó boltok, éttermek, illetve emberek elleni támadások, gyilkosságok, vagy a keresztény templomok felgyújtása, keresztény papok lemészárlása, stb. 

A sikertörténeteknek bajosan nevezhető esetekről pedig a szólásszabadság jegyében üzembiztosan hallgatni szokott a haladó, a mainstream sajtó. 

Aminek az az egyszerű oka, hogy a liberálisok kimondottan gyűlölik az igazságot, az egyik legnagyobb ellenségüknek tartják - ha tehetnénk simán betiltanák - hisz az igazságtól az esetek túlnyomó többségébe fasiszta, jobboldali szavazóvá válhat a buta, tanulatlan és nem kellő alapossággal érzékenyített nép. 

Így aztán az igazságot, a fenti valós veszélyek okán el szokták titkolni. 

Ezért is volt meglepő ez a mai 444-es cikk, de mondanom sem kell, akkorát kellett csalódnom, mint a gazdasági összeomlást 10 éve minden héten megjósoló Petschnig Mária Zitának. 

Ugyanis a szomorú esetet taglaló cikkből mindössze a muszlim, a bevándorló és a migráns szavak hiányoztak. 

Persze nem lehet 100 százalékos bizonyossággal kizárni, hogy nem Juszuf, Abdul és Ahmed kurvázta le, majd verte össze rövid szoknyája miatt a szegény francia lányt, hanem három szélsőjobboldali focidrukker. 

Ja, de. 

Teljesen ki lehet zárni ennek a lehetőségét. 

Tök nyilvánvaló, hogy mohamedán embertársainkat zaklatta fel annyira, hogy egy fiatal lány nem tetőtől talpig egy nagy, fekete zsákba bugyolálva ment ki az utcára, hogy összeverjék szerencsétlent. 

Tudja ezt a cikk szerzője, Fődi Kitti is. Pontosan tudja és talán a otthon a négy fal között, távol migráns simogató férfi kollégáitól, ma reggel aggódva meredt maga elé és miközben a reggeli szója lattés cappuccinoját szürcsölgette, azon morfondírozott, hogy legutóbb milyen hosszú szoknyában indult a bulinegyedbe szórakozni. 

Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy még az is megfordulhatott a fejében, hogy azért nem is akkora dili, ami az elmúlt években Nyugat-Európában történik és, hogy végső soron egész megnyugtató, hogy a belvárosban este 11 után, hazafelé botorkálva, neki nem kell hasonlótól tartania. 

Biztosan tudja Kitti, csak épp nem merte leírni. 

Vagy igazából volt bátorsága lepötyögni, csak a szerkesztője húzta ki az igazságot a cikkéből? 

Esetleg úgy van ezzel az egésszel, mint az elvakult kommunisták? Hogy végül is, mit lehet tenni, a dicsőséges forradalom felé vezető út áldozatokkal van kikövezve? 

És, hogy igazán nem elegáns és haladó magatartás fennakadni olyan apróságokon, ha pár muszlim fiatal ripityára veri a nem elég erkölcsös ruhában flangáló fehér nőket? 

Nem tudhatjuk, hogy egészen pontosan mi történt, csak annyi bizonyos, hogy a sokszínű, multikulturális, azaz a liberális sajtómunkások szerinti ideális világ apró rendszerhibáinak taglalásával a 444 továbbra sem szándékozik megterhelni ideológiailag elkötelezett törzsolvasóit. 

 

Apáti Bence

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!