2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: A liberális galaxisban egy fehér nem tud fekete aggyal gondolkozni

Amanda Gorman fekete költőnőt Biden elnök beiktatásán ismerte meg a világ. A „költőfejedelemként” aposztrofált hölgy celebszimpatizánsait az előadás után fel kellett locsolni. Így Apáti Bence szerint azon sem kell majd meglepődni, hogyha a 22 éves „tehetség” rövidesen egy irodalmi Nobel-díj tulajdonosa lenne.

Azonban a fő hír Gorman-nel kapcsolatban nem is ez - hangzott el a vlogban. Ugyanis a világraszóló produkció után igény mutatkozott arra, hogy a költeményt és Gorman könyvét több nyelvre is lefordítsák. Hollandiában a választás egy 29 éves Booker-díjas szerzőre esett. Azonban az problémát okozott, hogy a műfordító fehér.

A liberális galaxisban ugyanis úgy tartják, hogy egy fehér ember nem képes fekete aggyal és szívvel gondolkozni. 

Ezután pedig felmerül a kérdés, hogy mi lesz azokkal az országokkal, ahol nincs fekete bőrű műfordító – mutatott rá a Magyar Nemzet főmunkatársa.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Apáti Bence: Hegyezi az ember a fülét minden migránsok által elkövetett bűncselekmény hallatán

Apáti Bence aktuális vlogjában a migránsok által elkövetett bűncselekményekről osztotta meg a véleményét. 2021. szeptember 08.

Apáti Bence: Beteg dolog a szexinek szánt tánc óvodásoknak

A balliberális média szerint álprobléma az erőszakos LMBTQ-propaganda. Egy döbbenetes jelenet bemutatásával cáfolta az állításokat Apáti Bence. 2021. szeptember 01.

Apáti Bence: Az LMBTQ-lobbi tartsa távol magát a gyerekeinktől

Apáti Bence legfrissebb vlogbejegyzése. 2021. augusztus 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!