2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: A kritikus attitűd a liberális színészek hitvallásává vált

Apáti Bence legújabb videójában a liberális színművészek megnyilvánulásait vette górcső alá.

  • Apáti Bence: A kritikus attitűd a liberális színészek hitvallásává vált

A kritikus attitűd kialakítása a regnáló hatalommal szemben az utóbbi időben a liberális színészeknek is a hitvallásává vált – kezdte legfrissebb videóbejegyzését Apáti Bence. Majd azzal folytatta, hogy a balos kormányok alatt a fasizmus és az Árpádsávos zászló ellen kellett harcolniuk Csehov és Shakespeare segítségével. Pedig eddig azt hittük, hogy egy szerepben való elmélyedés, a karakter megformálása és eljátszása a színművészek munkája. De nem is tévedhettünk volna nagyobbat – hangsúlyozta a Magyar Nemzet főmunkatársa, a Hír TV műsorainak visszatérő vendége.

Apáti videójában Niedermüller Péter azon húzását is felidézte, hogy az eredetileg zeneiskolásoknak szánt, felújított épületet a VII. kerület ellenzéki vezetése a Free SZFE Központnak engedte át.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!