2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti: A Jakab-féle szivárványos botrány érdeklődés hiányában elmaradt

Apáti Bence legújabb vlogjában Jakab Péter azon kijelentését járta körbe, amely komoly megütközést keltett a szivárványcsalád párti baloldalon, de a független-objektív sajtóban valahogy erről nem ejtettek szót.

Jakab Péter a minap arról beszélt a Telexnek adott interjújában, hogy maradna a hagyományos családmodellnél. Nem támogatja a szivárványcsaládokat, sem azt, hogy a melegek gyerekeket fogadhassanak örökbe – mondta el legújabb videóbejegyzése felütésében Apáti Bence.

A Magyar Nemzet főmunkatársa ezután azzal folytatta, hogy mindennek nem lenne komoly hírértéke, hiszen egy jobboldali párt elnökétől cseppet sem meglepő egy kijelentés. Azonban mindez ellentmond annak, amit az utóbbi időkben Jakabtól láttunk. Hiszen a Jobbik elnöke az ATV-ben és a világhálón is körbeudvarolta ballibsi szövegeivel a DK táborát és kimaxolta a kádári melós képét is – hangzott el.

Ugyanakkor Apáti arra is felhívta a figyelmet, hogy a haladó sajtóban ez a három apás családokat elítélő, konzervatív kijelentés szinte meg sem jelent, sőt az LMBTQ-körökben kirobbant balhé sem kapott érdeklődés hiányában komolyabb visszhangot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Apáti Bence: Hegyezi az ember a fülét minden migránsok által elkövetett bűncselekmény hallatán

Apáti Bence aktuális vlogjában a migránsok által elkövetett bűncselekményekről osztotta meg a véleményét. 2021. szeptember 08.

Apáti Bence: Beteg dolog a szexinek szánt tánc óvodásoknak

A balliberális média szerint álprobléma az erőszakos LMBTQ-propaganda. Egy döbbenetes jelenet bemutatásával cáfolta az állításokat Apáti Bence. 2021. szeptember 01.

Apáti Bence: Az LMBTQ-lobbi tartsa távol magát a gyerekeinktől

Apáti Bence legfrissebb vlogbejegyzése. 2021. augusztus 25.

Legfrisebb híreink

Gyerekek fulladtak egy folyóba

Az indonéziai Cileueur folyam partját 150 diák takarította, amikor 21-en belecsúsztak a vízbe. Közülük 11-en odavesztek.

Troll: Márki-Zay Péter a politikai Alekosz

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!