2023. 03. 24. Péntek Gábor, Karina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti: A Jakab-féle szivárványos botrány érdeklődés hiányában elmaradt

Apáti Bence legújabb vlogjában Jakab Péter azon kijelentését járta körbe, amely komoly megütközést keltett a szivárványcsalád párti baloldalon, de a független-objektív sajtóban valahogy erről nem ejtettek szót.

  • Apáti: A Jakab-féle szivárványos botrány érdeklődés hiányában elmaradt

Jakab Péter a minap arról beszélt a Telexnek adott interjújában, hogy maradna a hagyományos családmodellnél. Nem támogatja a szivárványcsaládokat, sem azt, hogy a melegek gyerekeket fogadhassanak örökbe – mondta el legújabb videóbejegyzése felütésében Apáti Bence.

A Magyar Nemzet főmunkatársa ezután azzal folytatta, hogy mindennek nem lenne komoly hírértéke, hiszen egy jobboldali párt elnökétől cseppet sem meglepő egy kijelentés. Azonban mindez ellentmond annak, amit az utóbbi időkben Jakabtól láttunk. Hiszen a Jobbik elnöke az ATV-ben és a világhálón is körbeudvarolta ballibsi szövegeivel a DK táborát és kimaxolta a kádári melós képét is – hangzott el.

Ugyanakkor Apáti arra is felhívta a figyelmet, hogy a haladó sajtóban ez a három apás családokat elítélő, konzervatív kijelentés szinte meg sem jelent, sőt az LMBTQ-körökben kirobbant balhé sem kapott érdeklődés hiányában komolyabb visszhangot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!