2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti: A Jakab-féle szivárványos botrány érdeklődés hiányában elmaradt

Apáti Bence legújabb vlogjában Jakab Péter azon kijelentését járta körbe, amely komoly megütközést keltett a szivárványcsalád párti baloldalon, de a független-objektív sajtóban valahogy erről nem ejtettek szót.

Jakab Péter a minap arról beszélt a Telexnek adott interjújában, hogy maradna a hagyományos családmodellnél. Nem támogatja a szivárványcsaládokat, sem azt, hogy a melegek gyerekeket fogadhassanak örökbe – mondta el legújabb videóbejegyzése felütésében Apáti Bence.

A Magyar Nemzet főmunkatársa ezután azzal folytatta, hogy mindennek nem lenne komoly hírértéke, hiszen egy jobboldali párt elnökétől cseppet sem meglepő egy kijelentés. Azonban mindez ellentmond annak, amit az utóbbi időkben Jakabtól láttunk. Hiszen a Jobbik elnöke az ATV-ben és a világhálón is körbeudvarolta ballibsi szövegeivel a DK táborát és kimaxolta a kádári melós képét is – hangzott el.

Ugyanakkor Apáti arra is felhívta a figyelmet, hogy a haladó sajtóban ez a három apás családokat elítélő, konzervatív kijelentés szinte meg sem jelent, sőt az LMBTQ-körökben kirobbant balhé sem kapott érdeklődés hiányában komolyabb visszhangot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!