2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti: A Jakab-féle szivárványos botrány érdeklődés hiányában elmaradt

Apáti Bence legújabb vlogjában Jakab Péter azon kijelentését járta körbe, amely komoly megütközést keltett a szivárványcsalád párti baloldalon, de a független-objektív sajtóban valahogy erről nem ejtettek szót.

Jakab Péter a minap arról beszélt a Telexnek adott interjújában, hogy maradna a hagyományos családmodellnél. Nem támogatja a szivárványcsaládokat, sem azt, hogy a melegek gyerekeket fogadhassanak örökbe – mondta el legújabb videóbejegyzése felütésében Apáti Bence.

A Magyar Nemzet főmunkatársa ezután azzal folytatta, hogy mindennek nem lenne komoly hírértéke, hiszen egy jobboldali párt elnökétől cseppet sem meglepő egy kijelentés. Azonban mindez ellentmond annak, amit az utóbbi időkben Jakabtól láttunk. Hiszen a Jobbik elnöke az ATV-ben és a világhálón is körbeudvarolta ballibsi szövegeivel a DK táborát és kimaxolta a kádári melós képét is – hangzott el.

Ugyanakkor Apáti arra is felhívta a figyelmet, hogy a haladó sajtóban ez a három apás családokat elítélő, konzervatív kijelentés szinte meg sem jelent, sőt az LMBTQ-körökben kirobbant balhé sem kapott érdeklődés hiányában komolyabb visszhangot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élet 20 négyzetméter alatt: a minigarzonok piaca

A 10-20 négyzetméter közötti ingatlanok, vagyis a minigarzonok/ minilakások különlegességük miatt mindig nagyobb figyelmet kapnak az átlagosnál. Igaz, csekély részét képezik a forgalomnak, de a Duna House szakértőinek tapasztalata alapján rengeteg lehetőség rejlik bennünk, és fajlagos költségük miatt ugyanolyan jelentős részét képezik az ingatlanpiaci volumennek, mint bármely más típusú ingatlan.

Bekezdett a lakáspiac januárban

Erősebb a kereslet mint a covid előtt, de gyengébb mint tavaly. Az ingatlan.com saját adatok alapján, közel egymillió telefonhívás alapján vetette össze az idei keresletet a 2021-es és 2020-as évkezdettel.

Rendőrkézen a rongáló

A XVIII. kerületi rendőrök tetten érték és a helyszínen elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint megrongált egy gépkocsit a fővárosban.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!