2020. augusztus 7.,
péntek, Ibolya napja

A homoszexuális cigányozhat. Hogy van ez?

2019. szeptember 11., szerda 17:10

“Miután véget ért a buli elindultam haza. Az éjszakairól a Keletinél szálltam át. Amikor leszálltam a buszról, nem vettem észre, hogy három roma származású egyén is leszállt.”

Kezdi beszámolóját a vállaltan homoszexuális, Pusztai Olivér, a Háttér társaság kampányvideójában

A kampány a gyűlöletbeszédre, és a gyűlöletbűncselekményekre szeretné felhívni a figyelmet, amit Pusztai a jelek szerint egy pöpedlit félreérthetett, mert egy jó kis cigányozással kezdi a kirekesztés és a gyűlölet elleni harcot. 

Olivér története amúgy valóban szomorú. Elmondása szerint a három cigány származású elkövető, egy buliból hazafelé menet, a hajnali órákban megpofozta és meg is cipőzte, de mint azt a videóban elmondja, az eset 12-14 évvel ezelőtt  történt, vagyis épp a szoci--szadesz-kormányok alatt. Úgyhogy Pusztai úr, egyéb, személyes tapasztalatok híján a cigányozás után gyorsan rá is fordul az internetes zaklatásra, az úgynevezett cyberbullyngra. Hosszan sorolja, milyen csúnyákat szoktak neki írogatni a YouTube-ra feltöltött videói alá. Van egy-két valóban durva komment, de aki a Facebookon vitézkedik, az pontosan tudja, hogy az Olivért mocskoló hozzászólások egyáltalán nem kirívóak.  Ennél én sokkal keményebbeket szoktam kapni. (Pillanatokon belül el is fogja árasztani a HírTV közösségi oldalát a "buzizva balettosozók" népes tömege. 3..,2..,1.. most! Ugye , mondtam?) 

Amiket időnként - ahogyan azt Pusztai és a Háttér Társaság javasolta, nyilvánosságra is szoktam hozni - de rendőrségre tényleg nincs időm rohangálni néhány bagatell halálos fenyegetés miatt. Mindenesetre repesve várom, hogy engem is megkeressen valamelyik jogvédő szervezet, meséljem már el, mióta írok, milyen atrocitások értek, hány, úgynevezett cyberbullingot, az eredeti szakmámra vonatkozó gúnyolódást, és buzizást kapok, például azoktól a balliberális sajtómunkás “kollégáktól”, akik már a reggeli fogmosás közben is betegre szokták magukat aggódni a Magyarországon tomboló homofób jelenségek miatt.

Ok, az én esetem speciális, hisz javíthatatlan hetero vagyok, azokat meg simán lehet buzizni. Emlékezzünk csak vissza Kocsis Máté esetére, ő mit kapott, miután a vállaltan leszbikus, SZDSZ-alapító, Ungár Klára nagy nyilvánosság előtt, homoszexuálisnak nevezte. A jogvédőktől konkrétan semmit, védelmet például  egyáltalán nem, a bíróságtól meg ezt: 

https://444.hu/2016/06/16/a- birosag-szerint-kocsis-mate- nem-meleg-viszont-ettol-meg- nyugodtan-le-lehet-melegezni 

Az ítélet szerint A Fidesz frakcióvezetőjét tehát nyugodtan lehet homoszexuálisnak nevezni, mert a bíróság szerint egy heteroszexuális embert nem sérthet, ha azzal sértegetik, hogy homoszexuális. 

Már hogy is lenne sértő, hiszen dicséretnek szánják!

Egy családos embert, nagy nyilvánosság előtt azzal megvádolni, hogy hazugságban él, hogy nem is szereti a gyermekei anyját? Mi más lenne ez, mint sértő? No, de nem a magyar bíróság szerint.

Olivér, aki valamilyen homoszexuális szépségversenyen is előkelő helyezést ért el (őszintén gratulálok),  közel nyolc percen keresztül nyavalygott még a bántó kommentek miatt, majd elhallgatott. Egy bocsánatkéréssel és a cigányozó videó eltüntetésével le is lehetne zárni az ügyet, ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az, mert Balavány György, egykori Magyar Nemzetes, ma már a jobboldalban csalódott hvg-s újságíró pont ugyanazon a napon rukkolt elő egy hosszú fogalmazással a 24.hu-n, mint amikor a nevezett balliberális portál szemlézte Olivér videóját. 

Balavány írása arról szól, hogy a Boráros téren egy fiatalokból álló banda össze-vissza vert és ki is rabolt pár 13-14 éves srácot. 

Az elkövetők származására és a verést követő mondatokra tett utalások - "elvágják a torkodat, te rákos g@ci"- teszik különösen izgalmassá a haladó sajtó viszonyulását a kisebbségekhez. 

Balavány ugyanis, vagy szerkesztői utasításra, vagy csak egyszerű öncenzúra végett, nem írja le, nem meri leírni, hogy az elkövető fiatalok melyik etnikumhoz tartoznak. 

De - mondom - számtalan teljesen egyértelmű, sorok közti utalással üzeni meg az igazságot, a valóságot. 

Tehát, hogy cigány származású fiatalok verték agyba-főbe a Boráros téren deszkázó srácokat. 

Az olvasók 99 százaléka valószínűleg ugyanarra a következtetésre juthatott, - nagyjából az első bekezdés végéhez érve -, mint én. 

De Balavány diszkréten (el)hallgat. Vagy hazudik. 

Na, most két eset lehetséges. Az egyik, hogy akkora kalamajka van a 24.hu szerkesztőségben, hogy fogalmuk sincs épp melyik kisebbséget kell védeni, vagy pedig - és ez a második-, hogy vannak védendő és még védendőbb kisebbségek. 

Ha tehát magyar fiatalokat vernek répára, akkor irreleváns az elkövetők származása, ha viszont homoszexuálisok lesznek áldozatok, az már olyan súlyos eset, olyan súlyos gyülöletbűncselekmény, ami mindent felülír, amikor már a kukába lehet, (sőt kell?) dobni a politikai korrektségre vonatkozó irányelveket, és akkor már nyugodtan néven lehet nevezni a bizonyos gyereket vagy gyerekeket. 

Mi mindenesetre maradunk az igazságnál, abból az utóbbi időben egyre kevesebb baj lehet. 

Apáti Bence