2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Egy kiló drogot szagolt ki Tico, a rendőrkutya

Hír TV

2017. december 10., vasárnap 07:31, frissítve: vasárnap 10:00

A rendőrök akkor lettek figyelmesek a dílerre, amikor az az autójában a kormányra borulva aludt az út közepén.

A főváros IX. kerületében, a Soroksári úton haladó járőrök december 9-én 0 óra 30 perckor észrevették, hogy egy autó a közlekedési lámpa zöld jelzése ellenére nem indult el.

 
 

A Police.hu beszámolója szerint a rendőrök a gépkocsi mellé érve látták, hogy a benne ülő férfi a kormányra borulva alszik. A sofőrt felébresztették, zavart beszéde és viselkedése arra utalt, hogy alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatt állhat.

 
 

Az autó átvizsgálása során a jobb első ülés alatt, illetve a kesztyűtartóban alufóliába csomagolva kábítószergyanús növényi származékot találtak, majd a helyszínre érkező kábítószer-kereső kutya, Tico jelzéseire további kábítószergyanús növényi származékok és tabletták kerültek elő.

 
 

A nyomozók B. László XV. kerületi lakásának átkutatása során Tico segítségével az udvaron lévő szemeteskukában, egy vödörben további kábítószergyanús növényi származékot találtak. A férfitől összesen 1093,9 grammnyi kábítószergyanús anyagot és 17 tablettát foglaltak le.

 
 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi rendőrkapitányságának rendőrei kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást B. Lászlóval szemben. A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

 
 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!