2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Rózsa Miklós a filmzenekirály 03:00

Kék hírek

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense. Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban
Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon. 2024. április 14.
Lezuhant egy kisrepülőgép Martonvásár és Ráckeresztúr között + videó

Lezuhant egy kisrepülőgép Martonvásár és Ráckeresztúr között + videó

Az érdi, és a törökbálinti hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók a gép keresésében majd a helyszín biztosításában segítették a társhatóságok munkáját. 2024. április 13.
ORFK: A biztonság öltöztet + videó

ORFK: A biztonság öltöztet + videó

Az eseményről Rizmayer Mihály tudósította a HírTV-t. 2024. április 13.
A tilos jelzésen átrobogva okozott majdnem súlyos balesetet az 1-es villamos

A tilos jelzésen átrobogva okozott majdnem súlyos balesetet az 1-es villamos

Egy száguldó villamos okozott kis híján balesetet Budapest III. kerületében. A jármű a tilos jelzés ellenére haladt át a Flórián téri kereszteződésen, miközben a járművek már elindultak a szabad jelzésre. 2024. április 12.
Fokozott ellenőrzésre készül a rendőrség az utakon

Fokozott ellenőrzésre készül a rendőrség az utakon

A rendőrség majd úgynevezett Speedmarathont tart, amelynek során valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbálják visszaszorítani a gyorshajtást. 2024. április 12.
Interaktív bemutató és kerekasztal beszélgetés várta az érdeklődőket a Budapesti Rendőr-főkapitányságon + videó

Interaktív bemutató és kerekasztal beszélgetés várta az érdeklődőket a Budapesti Rendőr-főkapitányságon + videó

A szakmai és civil szervezetek hangsúlyozták: a gyermekeknek most nagyobb szükségük van a bizalomra, mint valaha. 2024. április 11.
Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján. 2024. április 11.
Vádat emeltek egy 75 éves asszony ellen + videó

Vádat emeltek egy 75 éves asszony ellen + videó

Pénzmosás miatt kell bíróság elé állnia egy 75 éves komlói nőnek. 2024. április 10.
Jogerős: 24 év börtönbüntetést kapott a barátnőjét megvakító férfi

Jogerős: 24 év börtönbüntetést kapott a barátnőjét megvakító férfi

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette és aljas indokból, a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése bűntette miatt jogerősen 24 év fegyházbüntetésre ítélte a volt barátnőjét megvakító férfit szerdán a Debreceni Ítélőtábla. 2024. április 10.

Letartóztatták a férfit, aki ámokfutást rendezett az esztergomi kórházban

Az Esztergomi Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akit a hétvégén a rendőröknek sokkolóval kellett ártalmatlanítaniuk, mert tört-zúzott és rátámadt több egészségügyi dolgozóra az esztergomi kórházban.  2024. április 10.

Vasúti talpfák égtek tegnap késő este Rákosrendező vasútállomáson + videó

A gáztartályt a MÁV szakemberei távolabbra vontatták, a tüzet eloltották és azóta a menetrend szerinti közlekedés is helyreállt. 2024. április 09.

Rácsok mögött marad az újbudai pedofilbotrány gyanúsítottja

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője a Mandinernek megerősítette azt a sajtóértesülést, miszerint három hónappal meghosszabbították az újbudai pedofilbotrány gyanúsítottjának letartóztatását. 2024. április 08.

Élettársát halálra verő férfit ítéltek fegyházbüntetésre

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt 17 év fegyházbüntetésre ítélt hétfőn a Fővárosi Törvényszékegy egy férfit, aki úgy megverte élettársát a Hős utcai lakásukban, hogy a nő a helyszínen életét veszítette. 2024. április 08.

Bűnügyi eljárás indult Kozármisleny polgármestere ellen

A bíróság közlése szerint a polgármestert az ügyészség több bűncselekmény elkövetésével is megvádolta. 2024. április 07.

Elfogtak egy portugáliai gyilkosság miatt keresett pakisztáni férfit Budapesten

Elfogtak Budapesten egy 19 éves pakisztáni férfit, akit emberölés miatt kerestek a portugál hatóságok - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pénteken a police.hu oldalon. 2024. április 05.

Turistabusszal ütközött a villamos a Kálvin téren

A sérült gépjárművek miatt minden irányban korlátozásra és a fennakadásra kell készülni - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) munkatársa az MTI-t. 2024. március 31.

Súlyos baleset történt az 1-es főúton Győrszentivánnál

Összeütközött több jármű, egy személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében vasárnap délelőtt, a balesetben két ember súlyos, további négy - köztük két gyermek - könnyebb sérüléseket szenvedett - ismertette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. 2024. március 31.

Fegyházbüntetést kért az ügyészség az Antifa-verőemberekre + videó

Hét-nyolc fős banda rontott rá a gyanútlan járókelőkre. 2024. március 28.

Halálos kimenetelű tűzesetben küzdöttek a lánglovagok Ökörtófülpösön

A tűz - mondhatni klasszikus módon - ágyban való cigarettázás miatt keletkezett. 2024. március 28.

Kávét öntött a bíró arcába, másfél évet kapott a maffiózó fia

Az ijfabb Portik azzal védekezett, hogy feldúlt állapotban volt, ugyanakkor azt vallotta, hogy nem szándékosan öntötte le a bírót, hanem valaki meglökte. 2024. március 27.

Ralibaleset - a többszöri figyelmeztetés ellenére a szurkolók bementek a lezárt területre + videó

Szujó Zoltán, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke szerint alapjaiban kell újragondolni a magyarországi raliversenyek lebonyolítását. 2024. március 25.

Börtönben marad az óbudai korrupciós botrány három gyanúsítottja

Továbbra is letartóztatásban marad a III. kerületi kenőpénzes bűnügy három gyanúsítottja – derült ki a Fővárosi Törvényszék Magyar Nemzetnek adott tájékoztatásából. 2024. március 25.

Rendőrkézen a józsefvárosi gyilkosság gyanúsítottja + videó

Eredményes volt a hajtóvadászat a szerdán Józsefvárosban elkövetett gyilkosság feltételezett elkövetője után – jelentette be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). 2024. március 21.

Elítéltek egy református lelkésznőt

Több tízmilliós csalás miatt két és fél év börtönbüntetésre ítélt nem jogerősen egy abaúji református lelkésznőt az Encsi Járásbíróság - tudatta a Miskolci Törvényszék közleményben szerdán az MTI-vel. 2024. március 20.

Rendőrkézen a XV. kerületi szatír

Elfogták a XV. kerületi rendőrök azt a férfit, aki többször szeméremsértő módon viselkedett - írja a police.hu. 2024. március 19.

Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar férfi, aki ellen - négy kábítószer-kereskedő társával együtt - még 2022-ben adott ki körözést a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI); a 33 éves férfi szerepelt Európa legkeresettebb bűnözőinek listáján. 2024. március 19.

Több családi ház is kigyulladt az elmúlt időszakban Magyarországon + videó

Újabb halálos tűzesetek voltak a héten, szombaton Kőszegen gyulladt ki egy családi ház, egy idős férfi meghalt. A katasztrófavédelem továbbra is arra figyelmeztet, hogy a füstérzékelő életet menthet és azt javasolják, hogy a tél végén is figyelni kell a kémények tisztaságára. 2024. március 17.

Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

A fővárosi hivatásos tűzoltók megfékezték a tüzet, jelenleg az utómunkálatokat végzik a VIII. kerületben, ahol egy egészségügyi intézmény udvarán égett mintegy negyven négyzetméteren egy kívül fém-, belül faborítású, két épületrész közötti átjáró a VIII. kerületi Balassa utcában. 2024. március 17.

Legfrissebb hírek

Nemre és korra való tekintet nélkül  gyűjtötték össze a zsidókat + videó

Nemre és korra való tekintet nélkül gyűjtötték össze a zsidókat + videó

1944-ben ezen a napon kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. Ma, arra a több százezer zsidó honfitársunkra emlékezünk, akiket kiszakítottak közülünk. A a magyarországi holokauszt emléknapján a Napi aktuális vendége volt Máthé Áron történész, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnökhelyettese.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!