2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Vetítő 23:10

Kék hírek

Üzent a lányával vonat elé ugró apa

Sollenau – Hatéves kislányával a karjában ugrott a vonat elé egy 38 éves magyar férfi Alsó-Ausztriában. V. Alex úgy tudjuk, nem volt képes elviselni, hogy volt felesége szakított vele, valószínűleg ezért vethetett véget saját és gyermeke életének.

„Bocsánat, sajnálom” – ezt az üzenetet küldhette volt feleségének a teniszedzőként dolgozó férfi a tragédia előtt. V. Alex ezután egy kietlen helyre vitte lányát a vasúti sínek mellé, majd a gyerekkel a karjában egy száguldó Railjet-vonat elé vetette magát. A gyermek 33 éves édesanyját korábban Alsó-Ausztria szépének választották, és a gyilkos apa többször megfenyegette, hogy megöli őt és közös gyermeküket is, ezért két hónappal ezelőtt el is ítélte az osztrák bíróság. Felfüggesztett börtönt kapott, és pszichoterápiás kezelésre kellett járnia. Az Kronen Zeitung szerint a kislány épp láthatáson volt az apánál, amikor az végzett vele és saját magával is.

– Általában csak az újságban olvas ilyesmit az ember. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen szörnyűség történhet velünk. Az erőnk végén vagyunk – mondta az elhunyt férfi mostohaapja az osztrák lapnak.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Blikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!