2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:05

Kék hírek

"Üzent a feleségem lelke" - képtelen feldolgozni szerelme halálát a színész

Három éve, 2019 júliusában hunyt el az egykori futballista és színész, Vinnie Jones felesége, ám az özvegy férfi képtelen őt feledni.

Vinnie Jones minden idők egyik legdurvább angol labdarúgója volt. A Wimbledon egykori kupagyőztes középpályása olyan kíméletlenül aprította az ellenfél csatárait, hogy attól még manapság is sokakat kiver a víz. A  futball után később filmszínészi pályán is sikeres Jones elmondta, a neje, Tanya három éve bekövetkezett halála óta képtelen igazán magára találni. A felesége hat éven át küzdött a gyilkos kórral.

Bár barátai szerint Jones szemre jól van, de az 53 évesen elhunyt Tanya végzetes betegségével szembeni kilátástalan harca megviselte. Egykor alkoholizmussal is hadakozott.

 

- 2019-ben halála napjának éjjelén elvonultan gyászoltam, és az égbolton hirtelen közeli csillag tűnt fel, amit nejem lelkének hittem, még üzent is nekem - nyilatkozta a Daily Mailnek az 56 éves Jones, aki 150 ezer fontot (70 millió ft) örökölt a nejétől, mivel Tanya elfelejtett hivatalos végrendeletet készíteni.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Egész nap demonstráltak a tanárokért

Egész nap demonstráltak a tanárokért

Országos demonstrációt hirdetett mára, a pedagógusok világnapjára a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. Budapesten élőlánccal, hídfoglalással is tiltakoztak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!