2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Kék hírek

Újra létrákat használnak migránsok az illegális határátlépéshez

Ismét több tucat illegális bevándorlók akart átjutni a déli határszakaszon. Ahogy ennek a szabadkai férfinek a felvételén is látszik, közel húsz migráns több létrát is arra használ, hogy illegálisan átlépje a határt.

  • Újra létrákat használnak migránsok az illegális határátlépéshez

Az elmúlt hetekben rendszeressé vált, hogy nem csak kövekkel, husángokkal és létráikkal, hanem lőfegyverekkel is támadnak a hatóságokra. Egyre gyakoribb, hogy fiatal, a származásukat igazolni nem tudó férfiak százai, sőt sokszor ezrei próbálnak törvénytelenül átjutni a határzáron.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!