2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Híradó 15:45

Kék hírek

Újabb tragédia történt: egy tinédzser holttestét húzták ki a vízből

Egy tinédzser fiú tragikusan meghalt az országot fojtogató hőhullámban, miután besétált a tengerbe.

  • Újabb tragédia történt: egy tinédzser holttestét húzták ki a vízből

Ahogy sütött a nap, a britek az ország strandjaira özönlöttek fel és alá, de attól tartottak, hogy a szélsőséges időjárás akár halálesetekhez is vezethet.

Másodfokú időjárási figyelmeztetést is adott ki a meteorológiai hivatal augusztus 9-én, kedden. 

Erről a lakosságot is figyelmeztették, hogy valószínűleg többen keresik fel a part menti területeket, tavakat, folyókat és más szépségű helyeket, ami növeli a vízbiztonság és a tűzesetekkel kapcsolatos események kockázatát.

A 16 éven aluli gyermek szombat este 18 óra 15 perc körül sétált be Skegnessben a tengerbe. Miután hosszú ideig nem bukkant fel, kihívták a mentőket.

Sajnos a fiú meghalt, és néhány órával később megtalálták a holttestét -tájékoztat a Mirror.

A lincolnshire-i rendőrség azt mondta: 

– Egy tinédzser meghalt, miután besétált a tengerbe Skegnessben. A katasztrófavédelem augusztus 13-án, szombaton 18 óra 15 perc körül kapott bejelentést arról, hogy egy 16 éven aluli gyermek a vízben van. A rendőrség és a parti őrség kutatást tartott, és a fiú holttestét 23:30 körül találták meg."

A hír arról érkezett, hogy Nagy-Britannia rekkenő körülmények között szenved, és újabb magas hőmérsékleti rohamot vész ki. Lincolnshire-re másodfokú hőségriasztás vonatkozik, és az is marad, mivel az ország heteken belül a második hőhullámot szenvedi el.

Lee Pache felügyelő elmondta: 

Tegnap sok hívást kaptunk eltűnt emberek miatt a tengerparton. Egy ponton, két órán belül 10 hívást kaptunk. Mindannyian, akiket eltűntként jelentettek, a sajnálatos módon az elhunyt gyermek kivételével, mindenki biztonságban megmenekült és jól vannak.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élő adásban égeti a gázt egy orosz férfi

Élő adásban égeti a gázt egy orosz férfi

Célja, hogy az olcsó orosz energiaárakkal görbe tükröt mutasson a nyugati világnak. A férfi gázszámlája ugyanis alig magasabb 1,4 eurónál, ami körülbelül 580 forintnak megfelelő összeg havonta.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!