2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Kék hírek

Újabb tömegbaleset az M1-esen: ketten felborultak, egy autó árokban, mentőhelikopter a pályán

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint május 17-én 12 óra 45 perc körül négy gépjármű érintett abban a balesetben, amely kedd délután történt az M1-es autópálya 40-es kilométerszelvényénél, Bicske térségében.

Az eset során két személyautó az árokba borult, egy teherautó és egy személygépkocsi felborult. A balesethez a tatabányai hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A beavatkozás idejére a Hegyeshalom felé vezető oldalon lezárták az autópálya forgalmát, a Budapest felé vezető oldalon egy sávon halad a forgalom.

Jelenleg teljes pályazár van érvényben, a rendőrök itt az autópálya forgalmát a 39-es kilométerszelvénynél az 1-es útra terelik. A Budapest felé vezető oldalon, továbbra is egy sávon lehet haladni. Kérjük a járművezetők türelmét! Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani!

Egy Ford Mondeo és egy Audi terepjáró ütközött össze. Az ütközés hatására a terepjáró az autópálya melletti árokba sodródott.

Ezt követően a balesetet szenvedett autó mögött érkező teherautó vezető észlelte az ütközést, és annak érdekében, hogy elkerülje a becsapódást, elrántotta a kormányt, vélhetően a szalagkorlátnak ütközött, majd a belső sávban az oldalára borult.

A tömegbalesetnek még egy negyedik érintettje van, egy személyautó, ami az autópálya főváros felé tartó oldalán haladt. A gépkocsi vezetője szintén észlelte a balesetet, ő vélhetően elrántotta a kormányt, és a belső sáv melletti szalagkorlátnak csapódott, majd a tetejére borulva érte el nyugalmi helyzetét.

baleset-info.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!