2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Kék hírek

Újabb tömegbaleset az M1-esen: ketten felborultak, egy autó árokban, mentőhelikopter a pályán

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint május 17-én 12 óra 45 perc körül négy gépjármű érintett abban a balesetben, amely kedd délután történt az M1-es autópálya 40-es kilométerszelvényénél, Bicske térségében.

  • Újabb tömegbaleset az M1-esen: ketten felborultak, egy autó árokban, mentőhelikopter a pályán

Az eset során két személyautó az árokba borult, egy teherautó és egy személygépkocsi felborult. A balesethez a tatabányai hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A beavatkozás idejére a Hegyeshalom felé vezető oldalon lezárták az autópálya forgalmát, a Budapest felé vezető oldalon egy sávon halad a forgalom.

Jelenleg teljes pályazár van érvényben, a rendőrök itt az autópálya forgalmát a 39-es kilométerszelvénynél az 1-es útra terelik. A Budapest felé vezető oldalon, továbbra is egy sávon lehet haladni. Kérjük a járművezetők türelmét! Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani!

Egy Ford Mondeo és egy Audi terepjáró ütközött össze. Az ütközés hatására a terepjáró az autópálya melletti árokba sodródott.

Ezt követően a balesetet szenvedett autó mögött érkező teherautó vezető észlelte az ütközést, és annak érdekében, hogy elkerülje a becsapódást, elrántotta a kormányt, vélhetően a szalagkorlátnak ütközött, majd a belső sávban az oldalára borult.

A tömegbalesetnek még egy negyedik érintettje van, egy személyautó, ami az autópálya főváros felé tartó oldalán haladt. A gépkocsi vezetője szintén észlelte a balesetet, ő vélhetően elrántotta a kormányt, és a belső sáv melletti szalagkorlátnak csapódott, majd a tetejére borulva érte el nyugalmi helyzetét.

baleset-info.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!