2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Globál 23:10

Kék hírek

Újabb megrázó részletek a Bécsben meggyilkolt magyar anya és lánya tragédiájáról

Nem csak, hogy több országban, de vélhetően több kontinensen is keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint Bécsben gyilkolt meg egy magyar családanyát és az asszony kamaszlányát.

  • Újabb megrázó részletek a Bécsben meggyilkolt magyar anya és lánya tragédiájáról

Mint arról a Bors is írt, csütörtökön este bukkantak rá egy bécsi lakásban a magyar családanya, Ö. Renáta és lánya, E. Aliz holttestére.

Hamar kiderült, hogy mindkettőjüket megfojtották, a gyanú szerint az elkövető pedig nem más volt, mint Renáta exbarátja, a tunéziai Mahmoud N.

A férfi tette után rázárta a szobaajtót a két holttestre, majd meglépett úgy, hogy a másik szobában mit sem sejtve aludt Renáta két kisfia, a kilencéves Emirhan és a hatéves Harun. A gyerekek másnap csodálkozva keresték anyukájukat és nővérüket, csütörtök délutánig várták haza őket, azonban estére már annyira megijedtek, hogy átszaladtak segítséget kérni Emirhan szemorvosához. A rendőröket aztán végül a doki értesítette, miután ő maga sem tudta elérni Renátát telefonon.  

Az eset után Mahmoud után hajtóvadászatot indított a rendőrség, a férfit azonban nem találták sehol, még a bécsi lakásán sem. Így azóta is forró nyomon kutatnak utána, azonban sokan úgy vélik: a férfi már nemhogy Bécset, de még az országot is elhagyta. Erre minden lehetősége meg is van, az Oe24 szerint ugyanis Európa szerte több helyen - többek között Hollandiában és Németországban is - élnek rokonai, emellett nem kizárt, hogy hazájába, Tunéziába menekült. 

A rendőröknek így vélhetően ki kell terjeszteniük a kutatást az ország határain kívülre is, de nem kizárt, hogy a másik kontinensen is el kell kezdeniük a kutatást. 

Az osztrák lapoknak korábban az ismerősök elmondták, hogy mélységesen megrázta őket a magyar család tragédiája, mint mondták, Renáta már közel 15 éve élt Ausztriában, gyerekeit pedig szépen és tisztességgel nevelte, a szemorvosa is meglepődött, amikor a két kisfiú egyedül, időpont nélkül toppant be hozzá, ugyanis a szempanaszokkal kezelt Emirhant anyukája soha nem hagyta magára, mindig együtt, pontosan érkeztek a vizsgálatra. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!