2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Újabb internetes csaló bukott le

Most fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint tizenegy vásárlót csapott be egy hirdetési portálon, ahol kerti gépeket és egyéb termékeket árult.

  • Újabb internetes csaló bukott le

Tavaly januárban indult nyomozás az ügyben, miután az egyik becsapott vásárló feljelentést tett egy fűnyíró traktor miatt, amit az egyik legnépszerűbb hirdetési oldalon hirdettek meg.

A BEJELENTŐ ELMONDTA, HOGY ÁTUTALJA A VÉTELÁRAT, DE EZUTÁN MÁT NEM ÉRTE EL AZ ELADÓT NEM ÉRTE EL, AKI A TRAKTORT SEM ADTA ÁT NEKI.

A nyomozás során kiderült, hogy rajta kívül még kilenc embertől csalt ki pénzt ugyanígy. A vevők különböző termékekért átutaltak 10 000 forint és 300 000 forint közötti összegeket ugyanarra a számlaszámra, amire a bejelentő, de nem kaptak semmit és az előadóval sem tudtak többet beszélni.

A nyomozást most fejezték be a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték el az illetékes ügyészségnek.

Fotó: Illuszutráció - Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!