2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Újabb botrány: Berki Krisztián újra bíróság elé állhat

Könnyen ismét a bíróság előtt találhatja magát Berki Krisztián, ugyanis úgy tudjuk, az izomceleb nem hajlandó kifizetni egy lakberendező párt, akikkel együtt dolgozott.

  • Újabb botrány: Berki Krisztián újra bíróság elé állhat

Anikó és Szabolcs azt a fővárosi lakást alakította át, amely az Édes élet című reality-ben is látható volt és amely a Blikk információi szerint Berki Krisztián édesapjának nevén van. Ennek a felújításáról egyezett meg az egykori Fradi-vezér a párral másfél éve, ám pénzt azóta sem láttak.

Az egyezség úgy szólt, a munkáért cserébe Anikóék 12 vagy 16 hónapig rendelkezhetnek az ingatlannal, azaz beköltözhetnek vagy kiadhatják, ám amennyiben ez nem valósul meg, minden ledolgozott napért 80 ezer forint munkadíjat számíthatnak fel. A pár hoppon maradt: se lakás, se pénz, így nem maradt más választásuk, bírósághoz fordulnának.

Korábban laktam a Nánási úton és látásból ismertem Krisztiánt. Elköltöztem, de mivel szerettem a környéket, néztem a hirdetéseket, így bukkantam rá a lakásra, amelyet a felesége, Mazsi hirdetett, havi 180 ezer forintért– emlékezett vissza Anikó a 2020-ban történtekre.

Elmondása szerint a lakás legalább egy éve üresen állt, szinte lakhatatlan állapotban volt, az ott lévő bútorok sérültek, töröttek voltak, tehát használhatatlanok, a hűtőben hosszú ideje penészedett a benne hagyott élelmiszer. Felajánlotta, hogy lakberendezőként párjával felújítják, az árát pedig lelakják. 2021-ben megállapodtak, a szerződés Anikó és Mazsi cégei, valamint Berki Ferenc közt jött létre.

– Úgy beszéltük meg, én megtervezek mindent, lemenedzselem a folyamatokat, ők pedig fizetik a szükséges anyagköltséget. A megállapodás az volt, hogy a munkánkért cserébe 16 hónapig miénk a lakás, amennyiben szauna kerül a teraszra, akkor egy évig, ha nem jön össze, akkor kettőnk napi munkadíja 80 ezer forint – mesélte Anikó. 

- Berkiék elképzelése az volt, hogy egy luxus lakást építsünk nekik, olyat, mintha minimum egy ötcsillagos szállodai lakosztály lenne. 15-20 millió forintra saccoltam a felújítás költségét, de Krisztián azt mondta, nincs ennyi pénzük. Mazsi állította, ne aggódjunk, állította, mindenre szerez szponzort, biztosít közösségi médiás, tévés megjelenést nekünk és a közreműködő cégeknek is, amelyektől a kapcsolataim révén kedvezményeket is kapott, ám ezek a megjelenések csak részben valósultak meg.- mesélte Anikó a Blikknek. 

- Egy idő után megjelentek a problémák. Két-három hónapon át nem adtak pénzt az anyagokra, a legkülönbözőbb indokokkal álltak elő. Először hivatkoztak Krisztián bírósági ügyére, majd pihenni mentek, utána pedig arra vártunk, hogy Mazsi pénzt kapjon. Mivel mi viszont nem kaptunk pénzt az anyagokra, nem tudtuk folytatni a munkát sem. Mivel Mazsi már a várandósság végén járt, Krisztián vette át az ügyeket. Hetekig tologatta a találkozónk időpontját és ekkor már éreztük, gáz van. Mivel a megállapodásunk úgy szólt, júniusig befejeződik a felújítás, mi ezzel kalkulálva, felmondtuk az albérletet ahol laktunk. Mivel mindig csak egy hetet kértek, más munkát nem mertünk vállalni, így nehéz anyagi helyzetbe kerültünk. Az öcsémtől kértünk kölcsön, akinél szintén jött a baba, körülbelül Mazsival egyidőben – sóhajtott Anikó. 

Mikor végre sikerült összeülnünk, azt mondta, eladja a lakást és elválik. Mindezt a kisbaba érkezése előtt nagyjából egy hónappal... Sokkolt minket, hogy ilyet mond és milyen stílusban beszél a feleségéről. Azt mondta, a szomszédjának adja el lakást, mert pénzre van szüksége, de nyugodjunk meg, ki leszünk fizetve. Ekkor már éreztük, hogy át leszünk ejtve…- panaszolta Anikó. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!