2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Kék hírek

Tyson tigrise meg akarta enni a szomszédot

Régi titkáról vallott Mike Tyson: az egykori nehézsúlyú világbajnok amerikai ökölvívó három tigris tulajdonosa is volt, ám fel kellett hagynia a vadállatok tartásával, miután az egyikük majdnem letépte a szomszéd karját.

  • Tyson tigrise meg akarta enni a szomszédot

A botrányhős sztár első, fehér tigrisét 1995-ben vásárolta, miután nemi erőszak miatt kirótt börtönbüntetéséből szabadult. Bár elmondása szerint autót venni indult, végül egy 71 ezer dollárt (27 millió Ft) érő állattal tért haza, később pedig még kettőt vásárolt. Annyira megszerette kedvenceit, hogy még az ágyát is megosztotta velük.

Egyikük volt Kenya, közel 16 évig élt Tyson Las Vegas-i otthonában, amíg a hatóságok el nem vették a másik két tigrisével együtt az egykori nehézsúlyú bajnoktól. Bár egyes beszámolók szerint Kenya ugrott át a kerítésen, és támadt a kutyákra és az azokat védelmező szomszédra, az egykori sportoló szerint a mellette lakó érkezett hívatlanul a bokszoló kertjébe.

– Átugrott a kerítésen, és játszani kezdett a tigrissel, az állat viszont megharapta a karját – mesélte egy interjúban Tyson, aki nemrég azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, közel van a halála.

A bokszsztár 250 ezer dollárt (95 millió Ft) fizetett a sértettnek, és azóta nem tarthat nagymacskákat. Utóbbit már nem bánja, elmondása szerint megértette, hogy az ilyenfajta állatoknak nincs helyük emberek közelében.

– Imádtam őket, velem is aludtak. De már tudom, nem volt helyes, hogy a házamban tartottam őket – vallotta be.

 

Blikk.hu

Fotó: Blikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!