2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Tragédia Badacsonynál: kétéves kislány fulladt a Balatonba

A szülők csak egy pillanatra engedték el a matracot, amiről a kisgyermek lecsúszott. Csatárláncban keresték a gyermeket, de már csak kis holttestére leltek rá a vízben.

  • Tragédia Badacsonynál: kétéves kislány fulladt a Balatonba

Borzalmas tragédia történt szombat délután a badacsonylábdihegyi kemping strandján: egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült - írja a Ripost.

Rendőrök, mentők és helyi civil keresők is azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a kempingben nyaralókkal karöltve, csatárláncban keresték az eltűnt gyereket.

MÁSFÉL ÓRA ELTELTÉVEL TALÁLTÁK MEG A KISLÁNYT, AKIN AZONBAN MÁR NEM TUDTAK SEGÍTENI.

A Sümegi Szó úgy tudja, a gyermek a szüleivel volt a vízben, a matracon vele volt egy kutya is.

A lap szerint a vízben volt az anyukája (ő úszott) és az apukája is, csak azzal nem számoltak,HOGY EKKORA SZÉLBEN NEM SZABAD ELENGEDNI A MATRACOT, AMIN A KISLÁNY ÉS EGY KUTYA VOLT.

A tegnapi nap gyásznap lett a szívünkben. Az angyalok vigyázzanak fenn rád, kicsi lány!

– írta a kempingben található bolt tulajdonosa.

Vízügyi szakemberek többször hangsúlyozták, hogy kiskorú gyermeket kizárólag szigorú felügyelet, az időjárás figyelembevétele mellett engedjenek a vízbe! – írta a Sümegi Szó, arra célozva, hogy szombaton másodfokú viharjelzés volt érvényben a Balatonon, az ott lévők erős széllökésekről számoltak be.

A RENDŐRSÉG ARRÓL TÁJÉKOZTATOTT VASÁRNAP, HOGY ÖT ESETBEN, ÖSSZESEN TIZENEGY EMBERT MENTETTEK KI A TÓBÓL A SZOMBATI NAP FOLYAMÁN A BALATONI VÍZIRENDŐRÖK.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!