2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Tragédia Badacsonynál: kétéves kislány fulladt a Balatonba

A szülők csak egy pillanatra engedték el a matracot, amiről a kisgyermek lecsúszott. Csatárláncban keresték a gyermeket, de már csak kis holttestére leltek rá a vízben.

  • Tragédia Badacsonynál: kétéves kislány fulladt a Balatonba

Borzalmas tragédia történt szombat délután a badacsonylábdihegyi kemping strandján: egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült - írja a Ripost.

Rendőrök, mentők és helyi civil keresők is azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a kempingben nyaralókkal karöltve, csatárláncban keresték az eltűnt gyereket.

MÁSFÉL ÓRA ELTELTÉVEL TALÁLTÁK MEG A KISLÁNYT, AKIN AZONBAN MÁR NEM TUDTAK SEGÍTENI.

A Sümegi Szó úgy tudja, a gyermek a szüleivel volt a vízben, a matracon vele volt egy kutya is.

A lap szerint a vízben volt az anyukája (ő úszott) és az apukája is, csak azzal nem számoltak,HOGY EKKORA SZÉLBEN NEM SZABAD ELENGEDNI A MATRACOT, AMIN A KISLÁNY ÉS EGY KUTYA VOLT.

A tegnapi nap gyásznap lett a szívünkben. Az angyalok vigyázzanak fenn rád, kicsi lány!

– írta a kempingben található bolt tulajdonosa.

Vízügyi szakemberek többször hangsúlyozták, hogy kiskorú gyermeket kizárólag szigorú felügyelet, az időjárás figyelembevétele mellett engedjenek a vízbe! – írta a Sümegi Szó, arra célozva, hogy szombaton másodfokú viharjelzés volt érvényben a Balatonon, az ott lévők erős széllökésekről számoltak be.

A RENDŐRSÉG ARRÓL TÁJÉKOZTATOTT VASÁRNAP, HOGY ÖT ESETBEN, ÖSSZESEN TIZENEGY EMBERT MENTETTEK KI A TÓBÓL A SZOMBATI NAP FOLYAMÁN A BALATONI VÍZIRENDŐRÖK.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!