2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Interpellációk

Következik:

Híradó 16:55

Kék hírek

Tragédia a XVI. kerületben, ház omlott egy férfira, azonnal szörnyethalt

Házomlás áldozata lett egy középkorú vállalkozó a XVI. kerületben.

  • Tragédia a XVI. kerületben, ház omlott egy férfira, azonnal szörnyethalt

Minden szomszéd szomorúan sétál el a rommá lett családi ház előtt Árpádföldön, ahol tegnap délelőtt egy középkorú kőműves életét vesztette. Teljesen érthetetlenül áll mindenki a ház kapujában és azon gondolkoznak hogyan történhetett ez a szörnyűség.

 

A házat az új tulajdonos egy hónappal ezelőtt vásárolta meg, amit nagyon hamar el is kezdett csinosítgatni. Több szakember is dolgozott a ház felújításán, ám egyikük sem gondolta, hogy a munkájuk tragédiába torkollik.

 

A szakemberek már kora reggel munkához láttak, a tulajdonos pedig eközben elment megvásárolni a még hiányzó anyagokat a munkához. Ekkor történt a szörnyűség.

– Én azt hallottam, hogy egy közfalat akartak kiszedni, de nem volt áthidaló, ami összetartotta volna. Tragédia ami történt, mintha bombát dobtak volna a házra – meséli egy szomszéd.

Két kőműves dolgozott a házban az omláskor. Egyikük kiugrott az ablakon, így megmenekült, a másik szakember azonban nem volt ilyen szerencsés, ráomlott a tető és a falak maguk alá temették. A férfi a helyszínen elhunyt.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!