2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

Tömegmészárlásra készült Budapesten egy norvég

Tömegmészárlásra készült egy norvég Magyarországon, elkapta a TEK. A 45 éves férfi, honfitársát a tömeggyilkos Breiviket akarta túlszárnyalni Budapesten. Olyan videókat töltött fel a netre, amelyben Magyarország elpusztításáról és reptéri támadásokról beszélt. A norvég állampolgárt a TEK rajtaütése után letartóztatták és elmegyógyintézetbe szállították.

  • Tömegmészárlásra készült Budapesten egy norvég

A 45 éves norvég férfi terrorcselekményt akart Magyarországon végrehajtani. Saját bevallása szerint honfitársát Anders Breiviket akarta túlszárnyalni. Azt a tömeggyilkost, aki 2011-ben autóba rejtett pokolgépet robbantott Oslóban a norvég kormány székházánál, majd Utoya szigetén gépkarabéllyal válogatás nélkül lemészárolt 77 fiatalt.

A norvég férfi kényszerintézkedését az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kell megkezdenie.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!