2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Kék hírek

Többen meghaltak egy spanyolországi buszbalesetben

Legalább négyen életüket vesztették az északnyugat-spanyolországi Galícia tartományban szenteste történt buszbalesetben - közölte a helyi mentőszolgálat.

  • Többen meghaltak egy spanyolországi buszbalesetben

A busz szombat késő este zuhant a Lérez-folyóba, a hatóságok vasárnap még három embert eltűntként tartottak nyilván.

Két áldozat holttestét csak vasárnap reggelre találták meg. Az áldozatok kilétét egyelőre homály fedi.

A jármű Vigóból Lugóba tartott kilenc utassal, s a Pedre nevű településen eddig ismeretlen okból egy hídról a folyóba zuhant a késő esti órákban. A sofőrt és egy utast sikerült élve kimenekíteni.

A hatóságok tájékoztatása szerint az éjszakai mentési munkálatok nagyon nehéznek bizonyultak, mivel a busz egy nehezen hozzáférhető helyen volt és csaknem teljesen ellepte a víz.

A mentőegységeknek a hídról kötelekkel kellett leereszkedniük, hogy elérjék a balesetet szenvedett járművet. Vasárnap pedig az erős sodrás, és a heves esőzéssel kísért rossz időjárás hátráltatta a munkálatokat.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A Momentum is Karácsony Gergelyt támogatja + videó

A Momentum is Karácsony Gergelyt támogatja + videó

Gelencsér Ferenc pártelnök szerint a Momentum egy kompromisszumra kész párt, és a főpolgármester az elmúlt négy évben rászolgált a Momentum, mint liberális párt támogatására. A téma kapcsán a HírTV stúdiójában Lampé Ágnes és Forgács István ütköztette véleményét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!