2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:15

Kék hírek

Több mint tíz év után újabb fordulóponthoz érkezett a Hajógyári-szigetnél vízbe fulladt fiú ügye

Egy tanú vallomása mindent felborított.

  • Több mint tíz év után újabb fordulóponthoz érkezett a Hajógyári-szigetnél vízbe fulladt fiú ügye

Hosszú idő után újabb fordulóponthoz érkezett a 2011 decemberében rejtélyes körülmények között elhunyt H. Géza halálával kapcsolatban indult büntetőeljárás. Az akkor 21 éves fiatal holttestét a Dunában találták meg csaknem 11 évvel ezelőtt. A fiatalember a Hajógyári-sziget egyik diszkójában szórakozott a barátaival, ahonnan a biztonsági őrök kivezették, majd az eszméletlen fiút a vád szerint a folyóba dobták, s hagyták meghalni.

Egyszer már úgy tűnt, pont kerül a szövevényes ügy végére, amikor a kidobókat, B. Ádámot és Z. Alfrédot bizonyítottság hiányában felmentették. Ám egy azóta jelentkező tanú vallomása mindent felborított. Az ügyet újra elővették, a Fővárosi Törvényszéken pedig ma ismét ítéletet hirdetnek.

A tárgyalásra eljött az áldozat családja is, akik eddig minden alkalommal jelen voltak. Biztosak abban, hogy az őrök követték el a bűncselekményt és azt szeretnék, tisztességes ítélet szülessen.

Mint arról beszámoltunk, a jelentkező tanút korábban a börtönből kapcsolták a tárgyalásra, ahova csalás miatt került. Elmondása szerint a saját szemével látta, ahogy egy fiatalembert a hóna alatt fogva cipeltek a szórakozóhelyek mellett. A magatehetetlen, eszméletlen férfi homloka véres volt, piros pólót viselt, a nadrágja pedig le volt tolva. Tettüket neki azzal magyarázták, hogy a srác locsolta a vendégeket, ezért viszik és „megtanítják úszni.”

 Blikk.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!