2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

Több mint 130 embert tartóztattak le Európában gyermekkereskedelem miatt

Gyermekkereskedelem alapos gyanújával több mint 130 embert tartóztattak le Európában – közölte az Europol. Az Európai Unió rendőrségi szervezetének közös műveletében Magyarországon kívül 21 ország vett részt. Többségük európai uniós tagállam, de voltak Unión kívüli közreműködők is, mint például Ukrajna, amely az ember-kereskedelem terén most a legnagyobb kibocsátó ország Európában. A hatóságok 22 ezer rendőrt vontak be, 13 ezer ingatlant, és 200 ezer járművet, valamint egymillió embert ellenőriztek. A közös akcióban 11 ezernél is több olyan gyereket találtak, akik szexuális kizsákmányolásnak, vagy más, súlyos bűncselekményeknek vannak kitéve.

  • Több mint 130 embert tartóztattak le Európában gyermekkereskedelem miatt

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!