2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:05

Kék hírek

Több év börtönt is kaphat Kozso, hamarosan ítéletet hoz a bíróság áramlopási ügyében

Évek óta húzódó ügyére kerülhet pont.

  • Több év börtönt is kaphat Kozso, hamarosan ítéletet hoz a bíróság áramlopási ügyében

Három évre is börtönbe küldhetik Kozsót, amiért lopta az áramot kávézójában.

Hamarosan ítéletet hozhat a bíróság a zenész ügyében, amiben azzal vádolták meg, hogy 1,7 millió forint értékben lopott áramot az ELMŰ-től teaházához. A bíróságon egykori alkalmazottja korábban azt állította, hogy Kozso mindenen spórolni akart, és nem lehetett beengedni a teázóba egy közműnek sem az emberét.

„Főpincér és üzletvezető voltam Kozsónál három hónapig. Nem volt hajlandó egy 50 ezer forintos nyomtatót sem venni – pedig tellett volna rá –, ami megnehezítette a számlázást. A mérőórák ügyét Kozsó kezelte, minket soha nem engedett oda, ahogy mi sem engedhettünk oda senkit. Kellett lennie áramfogyasztásnak, mert rengeteg díszkivilágítás volt, négy-öt hűtő, hét-nyolc forraló üzemelt”- vallotta a korábbi főpincér a Blikknek.

A korábbi alkalmazott a bíróságnak azt is elmondta, a teázó fűtése is okozott galibát, amely az egész háznak kellemetlenséget jelentett, ugyanis egyik télen napokig nem volt miatta fűtés.

A művészt nagyobb értékű lopással, és hamisítással is vádolják, akár három évet is kaphat. Szerdán ítélet is születhet a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

 Borsonline.hu

Kép FORRÁS: POLYÁK ATTILA/ORIGO

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!