2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Nagyapám Horthy Miklós 03:00

Kék hírek

Tíz körözött bukott le a hosszú hétvégén Tolnában

Az ünnepek alatt igazoltatott személyek közül tíz esetben körözés is szerepelt a nyilvántartásban.

  • Tíz körözött bukott le a hosszú hétvégén Tolnában

Az elmúlt hétvégén két nő és nyolc férfi igazoltatása során kellett intézkedniük az egyenruhásoknak, mert az ellenőrzötteket körözték. A tartózkodási hely megállapításától az elfogatóparancsig többféle körözés is előfordult, hármójukat börtönbe is vitték.

Öten nem fizették meg a rájuk kirótt bírságot, összesen 235000 forint értékben. Előállításukat követően négyen éltek azzal a lehetőséggel, hogy a bírságot megfizetik. Egy nő nem fizette ki a rá korábban kiszabott büntetéseket, ezért börtönbe szállították.

Két férfi ellen elfogatóparancsot rendeltek el korábban a hatóságok, őket szintén börtönbe szállították kollégáink. Három esetben tartózkodási hely megállapítása volt a körözés célja, ebből két esetben az elrendelő kapitányság a keresett személy előállítását is kérte.

 Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt legújabb Facebook-bejegyzése arra utal, hogy Brüsszelben kiadták az ukázt: Soros kitartottjai, egyesüljetek! Márki-Zay Péter most azzal büszkélkedett a Facebook oldalán, hogy Daniel Freunddal, Magyarország "nagy barátjával" találkozott. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!