2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Kék hírek

Tetten érték a betörés elkövetőjét a rendőrök

  • Tetten érték a betörés elkövetőjét a rendőrök

A rendőrségre bejelentés érkezett 2022. február 17-én 17 óra körül, arról hogy Dinnyésen, egy nyaralóba betörtek, az elkövető még a házban tartózkodhat. Az egyenruhások a helyszínre érkezve látták, hogy az ingatlan ablakát betörte valaki. Az udvarról többször felszólították a bent tartózkodót, hogy jöjjön ki, azonban választ nem kaptak. Beléptek a nyaralóba, majd lassan haladtak egyre beljebb. Az egyik szobában meg is találták az elkövetőt, aki kényelembe helyezve magát az ágyon falatozott. Amikor meglátta a járőröket nagyon meglepődött, majd felháborodva megkérdezte, hogy mit keresnek ott. A választ megkapta mikor közölték vele az egyenruhások, hogy bűncselekmény elkövetése miatt előállítják a Gárdonyi Rendőrkapitányságra.

A rendőrök dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki az 53 éves férfit, majd őrizetbe vételét követően a fogdába szállították.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!