2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:25

Kék hírek

Terhes nőt végzett ki, amit ezután tett, azonban talán még szörnyűbb volt

Egy 21 éves, terhes édesanyával végzet egy 29 éves nő. A kegyetlen gyilkosság azonban nem volt elég számára, újabb felfoghatatlan szörnyűséget követett el.

  • Terhes nőt végzett ki, amit ezután tett, azonban talán még szörnyűbb volt

Brutális, szinte felfoghatatlan gyilkossági ügyben mondták ki a tettes bűnösségét a héten: egy 29 éves nő hosszan tervezte, hogy kivégez egy fiatal, terhes anyát azért, hogy a magzatot megszerezhesse. 

A texasi Taylor Rene Parker két évvel ezelőtt, 2020 októberében több, koponyára mért ütéssel, valamint 100 késszúrással végezte ki a hároméves kislánya mellett második gyermekét váró, 21 éves Micelle Simmons-Hancockot. Itt azonban nem állt meg: ezt követően kivágta a 21 éves áldozatból a magzatot. Azt tervezte, hogy elrabolja és sajátjaként neveli fel, a csöppség azonban nem sokkal később életét vesztette. 

Előre kitervelte

Parker jó előre megtervezte, hogy gyilkosság útján jut gyerekhez. Állítólag barátját akarta így megtartani, aki ekkor már el akarta hagyni – a (nem létező) baba hírére azonban valószínűleg meggondolta magát. A nő a gyilkosság előtti időszakban úgy öltözködött, mintha terhes lenne, közösségi oldalain is többször beszámolt születendő gyerekéről, sőt, még babaváró partit is szervezett, miközben a világhálón olyan dolgoknak nézett utána, mint hogy miként kell egy 35. héten világra jött babát gondozni – áldozata ugyanis épp a terhessége 35. hetében járt, amikor végzett vele. Az ügyész szerint ennél egyértelműbb bizonyítékokat nem is kaphattak volna arra nézve, hogy nem hirtelen jött a gyilkosság ötlete.

Taylor Rene Parkert végül gyilkosság és emberrablás vádjában is bűnösnek mondták ki. Ügyvédje sokáig ez utóbbi vád alól próbálta tisztázni a nőt, mondván: a méhből kivágott baba sosem élt, így nem is lehetett elrabolni és fogva tartani. A szakértők szerint azonban a gyermek igenis életben volt, és csak később hunyt el. Az esküdtszék egy óra alatt hozta meg az ítéletet – írja a Mirror.

A tárgyalás végső szakaszában már csak egyetlen kérdés nyitott: Taylor Rene Parkerre tényleges életfogytig tartó börtönbüntetés jár, melynek értelmében soha, semmilyen körülmények közt nem helyezhető szabadlábra, vagy pedig halálra ítélik – az állam törvényei ugyanis ezt is lehetővé teszik.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!