2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Teljesen összetört az édesanya: három kisgyermek megfulladt a folyóban játék közben

A fiatal lány elvitte a húgát a folyóhoz. Ám egy váratlan pillanatban tragédia történt.

  • Teljesen összetört az édesanya: három kisgyermek megfulladt a folyóban játék közben

A rendőrség felfüggesztette a vasárnap eltűnt három kisgyermek keresését. Sajnos olyan hírt kellett közölniük a családdal, amire senki nem volt felkészülve.

Brandy Wilson (14), 8 éves húga, Ally Wilson, 15 éves barátja és annak 5 éves öccse együtt játszotta a lousianai Mississippi folyó Nagy-New Orleans-hídjánál. Váratlanul Brandy a vízbe esett, ami arra késztette a szerelmét és a húgát, hogy bemenjenek utána a vízbe.

A feltételezések szerint mindhárom gyermeket magával rántotta az áramlat. Azóta sem találják őket.

- Szükségem van a gyerekeimre. Ők tudják, hogy szükségem van rájuk – zokogta azt eltűnt lányok édesanyja, Octavia Wilson, majd pánikolva hozzátette: - A lányom azt mondta, hogy megpróbált nekem egy kis szünetet adni. Nekem nincs szükségem pihenésre, nekem a gyerekeimre van szükségem.

A lányok nagynénje elmondta, hogy Brandy azért vitte ki testvérét a folyóhoz, mert édesanyjuk szívbeteg, és nemrég tért vissza a kórházból.

A Crime Online a család barátjától azt is megtudta, hogy az 5 éves kisfiú segítségért szaladt, miután a három gyerek eltűnt a hullámok között. A fiúk édesanyja katonai kiképzést kapott, de a folyóban lévő sziklák és törmelékek miatt vissza kellett térnie a partra egy rövid kutatás után.

A parti őrség közleményben tudatta, hogy a mentőcsapatok kb. 150 kilométeren keresztül kutatták át a Mississippit. A kutatás felfüggesztése arra utal, már nincs esélye, hogy életben lennének a kicsik.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!