2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Kék hírek

Tartsuk be a sebességhatárokat!

A szabályszegő sofőrök kiszűrése érdekében folyamatosak az ellenőrzések Veszprém megyében.

Az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. október 17-én 10 óra 48 perc és 16 óra 27 perc között a 8-as számú főúton, Városlőd térségében mindkét irányba sebesség-ellenőrzést tartottak a gyorshajtók kiszűrése érdekében. A fenti időszakban összesen 58 járművezető lépte túl a megengedett sebességhatárt, velük szemben a rendőrök közigazgatási eljárást indítottak. Közülük volt olyan sofőr is, aki a megengedett 90 km/h helyett 136 km/h-val közlekedett.

Hosszú évek óta a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. A rendőrség a sebességtúllépések és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében rendszeres sebesség-ellenőrzést végez nem csak a nappali, hanem az éjszakai órákban is. A közlekedők a továbbiakban is számíthatnak rendszeres rendőri ellenőrzésekre.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása balesetveszélyt hordoz magában. A gyorshajtó járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik.

…hogy mindenki hazaérjen!

 

 Police.hu

Kép: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!