2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Kék hírek

Szülei olyan brutálisan megverték a tündéri kisfiút, hogy mindkét lábát le kellett vágni

Érthetetlen, hogy szabadulhatnak máris a horrorszülők, akik miatt gyermekük mindkét lábát le kellett vágni.

  • Szülei olyan brutálisan megverték a tündéri kisfiút, hogy mindkét lábát le kellett vágni

Mindössze öt év: ennyit töltöttek el a rácsok mögött annak a kisfiúnak a szülei, akit olyannyira brutálisan megvertek, hogy az orvosok a halál torkából hozták vissza őt. Ráadásul a csecsemőnek mindkét lábát le kellett vágniuk, hogy az életét megmenthessék. Mindezek fényében érthető, hogy a most hétéves gyermek nevelőszülei fel vannak háborodva. Nem értik, hogy járkálhat szabadon az a két szörnyeteg, míg az ő szemük fénye egy életen keresztül kihívásokkal kell, hogy megküzdjön.

Lábánál fogva lóbálták

Kegyetlen szülei még 2015-ben siettek az angliai Kentben élő Tony Hudgell-lel kórházba. A gyermek ekkor mindössze 41 napos volt. Az orvosok azonban meg voltak róla győződve: nem fogja megérni a két hónapos kort, olyan súlyosak voltak a sérülései. A szülők az mondták, egy "szörnyű baleset" történt, a dokik azonban sejtették, hogy itt a bántalmazás egy rendkívül extrém esetével állnak szemben. A csecsemő több szerve leállt, toxikus sokk szindrómában szenvedett, szeptikus volt, valamint mindkét lába számos helyen eltört. Gépekkel tartották életben, és végül mindkét lábát amputálták, hogy megmenthessék.

Mint később kiderült: a szülők a lábánál fogva ragadták meg a gyermeket, és úgy lóbálták, csapták oda mindenhez. Ennek ellenére a hatóságok érthetetlen módon eleinte sem az anyát, Jody Simpsont, sem az apát, Tony Smitht nem akarták vád alá helyezni, mondván: kevés a bizonyíték, és azt sem lehet pontosan tudni, melyik szülő okozta a horrorisztikus sérüléseket. A gyermeket azonban elvették tőlük. 

 

Végül a kórházból négy hónaposan kikerülő csecsemő örökbefogadó szülei, Paula és Mark Hudgell kampányának köszönhetően történt meg a vádemelés. A bántalmazó szülőket jóval később az akkor maximálisan kiszabható tíz-tíz év börtönbüntetésre ítélték.

Hamarosan szabadulnak

A most hétéves Tony örökbefogadó anyja, Paula nem érti, hogy lehetséges, hogy a szülők öt év letöltése után automatikusan szabadulhatnak. Az anya még a héten, az apa a hónap végén. 

– Nem kellett megjelenniük semmilyen bizottság előtt és nem kellett megbánást tanúsítaniuk. Ez olyan, mint egy gyomros. Rosszul vagyok, hogy akik babákat és gyermekeket bántalmaznak, pár év alatt kikerülnek a börtönből – fakadt ki az asszony a Mirrornak. Hozzátette: különösen felháborító, hogy Jody Simpsont ugyanazon a napon engedik ki, amikor jótékonysági akciói miatt a brit miniszterelnök az irodájában fogadja a kis Tony Hudgellt.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!