2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Szorosabb együttműködés a gyermekekért

A budapesti, Békés megyei és Hajdú-Bihar megyei rendőrök áldozatsegítő szakemberekkel vettek részt szakmai napon a Debreceni Meghallgató és Terápiás Központban.

  • Szorosabb együttműködés a gyermekekért

Az Országos Gyermekvédelmi Szakszolgálat (OGYSZ) az igazságszolgáltatás és a gyermekvédelem együttműködésének jegyében szervezett szakmai napot 2022. szeptember 15-én. Az eseményen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Gyermek – és Ifjúságvédelmi Osztályának vezetői, nyomozói és vizsgálói az áldozattá vált, illetve a törvénnyel összeütközésbe került gyermekek vizsgálatát, terápiáját és meghallgatását elősegítő stratégiáról egyeztettek.

Kollégáink és a társszervek szakembereinek célja elősegíteni a bántalmazott gyermekek vallomástételét és ezáltal érvényes bizonyítékokat szerezni az eljárások során anélkül, hogy a történtek többszöri elmesélése traumatizálná őket. 

​ Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

További tagadás a dollárbaloldalon

További tagadás a dollárbaloldalon

Könnyebb lenne megítélni a helyzetet, hogyha világosabban és egyértelműen fogalmazna Márki-Zay Péter- kritizálta egykori kormányfő-jelöltjét a Jobbik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

ORFK: Több mint 13 ezren érkeztek Ukrajnából szerdán

ORFK: Több mint 13 ezren érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 4883-an léptek be szerdán Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 8160-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!