2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Bayer show 03:00

Kék hírek

Szörnyű titok derült ki: A diósjenői gyilkosság gyanúsítottjának lelkén még egy halál szárad

A nevelőapát gyanúsítják a lányok meggyilkolásával. De nem csak az ő vérük szárad a lelkén.

  • Szörnyű titok derült ki: A diósjenői gyilkosság gyanúsítottjának lelkén még egy halál szárad

Szörnyű titok derült ki a diósjenői lányok feltételezett gyilkosáról. Krisztián, a lányok másodunokatestvére elmesélte a Borsnak, hogy József lelkén még egy halál szárad. Krisztián testvérét, Ricsit ugyanis meggyanúsították még 2004-ben, hogy szerelmi viszonyt létesített az akkor 13 éves Szandival. József olyan haragra gerjedt, hogy elment a rendőrségre és feljelentette a férfit.Ricsi nem bírta elviselni a meghurcoltatást és öngyilkos lett.

Ahogy arról a Bors is beszámolt, a diósjenői családi ház kertjében emberi maradványokat találtak. A rendőrök feltételezik, hogy a 13 évvel ezelőtt eltűnt Krisztina vagy Alexandra holttestét találták meg. A lányok nevelőapját, Józsefet letartóztatták, őt gyanúsítják ugyanis a gyilkossággal.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Augusztus 4 -e és 7-e között zajlott a CPAC ( Conservative Political Action Conference) az Egyesült Államokban, Texas államban. Tóth Gábor, a HírTV külpolitikai újságírója, részt vett a konzervatívok legrangosabb konferenciáján.
Svenk: Vissza a '80-as évekbe

Svenk: Vissza a '80-as évekbe

A műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!