2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Kék hírek

Szörnyű részletek derültek ki a 7 éves lányát megerőszakoló apáról

Rendszeresen kényszerítette szexre kicsi lányát az apa, 6 és 4 éves fiai is végig nézték.

  • Szörnyű részletek derültek ki a 7 éves lányát megerőszakoló apáról

Már korábban is ült börtönben szexuális erőszak miatt az apa, aki saját lányával fajtalankodott. 2008 májusában szabadult feltételesen, az akkor 5 éves börtönbüntetésből.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség közölte, változatlanul hagyná az elsőfokú ítéletet.Eszerint a férfit 19 év fegyházra ítélték, és megfosztották apai jogaitól is, mindhárom gyermeke tekintetében.

A férfi és élettársa kapcsolatából 2013-ban egy kislány, míg 2014-ben és 2016-ban két kisfiú született, akiket közösen neveltek egy Fejér megyei községben. A pár gyakran veszekedett, volt, hogy meg is verte a nőt.

A férfi ráadásul, kihasználva az anya távollétét, 7 éves lányát rendszeresen arra kényszerítette, hogy szexuálisan kielégítse. Sokszor mindezt a 4 és 6 éves fiai láttára tette, akiket azzal fenyegetett, hogy megveri őket, levágja a fejüket, ha bárkinek szólnak.

„A nő 2021. február 14-én tetten érte az élettársát, amint a két másik gyerekük jelenlétében a lányukkal szexuális cselekményt végeztetett.”- írta az ügyészség vádiratában.

A Székesfehérvári Törvényszék a 19 év fegyház mellett örökre eltiltotta a férfit minden olyan foglalkozástól is, ahol gyerekekkel kerülne kapcsolatba. A férfi és ügyvédje felmentésért fellebbezett, ám a Győri Fellebbviteli Főügyészség másodfokon a büntetést változatlanul hagyná, ugyanis úgy vélik, a kiszabott szabadságvesztés szükséges és indokolt.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a férfi súlyosan megsértette a legalapvetőbb erkölcsi normákat, gyermekei kiszolgáltatott helyzetével visszaélt, fejlődésükben maradandó károkat okozott.

„A kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények gyakoriak, egyre durvább az elkövetési módjuk”- tették hozzá.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!