2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

Szobapincér? Nem, rendőrség!

Egy józsefvárosi hotelszobában fogtak el öt illegális migránst a budapesti rendőrök.

  • Szobapincér? Nem, rendőrség!

 Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály rendőrei 2022. február 18-án reggel egy VIII. kerületi hotel szobában fogtak el öt illegális migránst.

A magukat tunéziai állampolgárnak valló férfiak személyazonosságukat, valamint magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a náluk lévő igazolványok a gyanú szerint hamisak voltak. A rendőrök a külföldieket a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, majd a Repülőtéri Rendőri Igazgatóságra vitték őket. Velük szemben közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!