2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 08:00

Kék hírek

Szaladt a lopott kerékpárral

A 39 éves férfi egy tatai intézmény kerékpárját ellopta, amit később a nyomozók a lakcímén megtalálták. Az elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták.

A tettes 2021. október 23-án egy tatai intézmény kerítésének támasztott kerékpárra lett figyelmes, aminek az első kereke le volt zárva. V. Attila a biciklit a kezében fogva hazáig futott. Útközben többen látták, hogy 8 óra körül valaki szalad az ismert járművel. A tulajdonos feljelentését követően a nyomozók a lopott kerékpárt a tettes lakcímén megtalálták, őt gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség miatt indult büntetőeljárás a Tatai Rendőrkapitányságon. A sértett a lopott eszközt már időközben visszakapta.

 

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Nagy siker az oltási akcióhét

Kétszer annyian szeretnének oltást kapni a regisztráció nélküli heteken a pécsváradi oltóponton, mint korábban. Az első oltást felvevők aránya 15 százalék volt, ami az országos átlag másfélszerese.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!