2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Szabadidős rendőr fogta el a telefontolvajt

Vásárlás közben fogta el a szabadidős rendőr a telefontolvajt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa szabadidejében 2021. október 26-án, 14 órakkor egy ózdi üzletben vásárolt. A szolgálaton kívüli rendőr arra lett figyelmes, hogy egy férfi eldobta a kosarát, majd futni kezdett, ebben a pillanatban megszólalt az áruvédelmi kapu, az áruház biztonsági őre pedig próbálta utolérni a menekülőt.

A rendőr a helyzetet értékelve szolgálatba helyezte magát, és utána eredt a férfinak, akit néhány utcasarokkal arrébb sikeresen feltartóztatott, az időközben értesített szolgálatban lévő rendőrök kiérkezéséig. A férfi ruházatának átvizsgálása során a lopott telefon is előkerült.

Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 36 éves helyi férfival szemben.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!