2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Kék hírek

Súlyos dolgokat állít az utolsó szó jogán VV Fanni feltételezett gyilkosa

Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa, B. László lehetőséget kapott, hogy a saját védelmében felszólaljon az utolsó szó jogán.

  • Súlyos dolgokat állít az utolsó szó jogán VV Fanni feltételezett gyilkosa

VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni még 2017-ben tűnt el nyomtalanul. Szülei két nappal később a lakásában mindent rendben találtak, lányukat mégis mintha a föld nyelte volna el. Nem adott életjelet magáról, így a rendőrség segítségét kérték.

A nyomozás során több terhelő bizonyíték is előkerült, melyek alapján megtalálták a valóságshow szereplőjének feltételezett gyilkosát, B. Lászlót. A férfinél történő kutatás során előkerült egy darab kötél, amellyel feltehetően megfojtotta a lányt. Megtalálták rajta Fanni vérét, valamint néhány fémszálat is, amely az általa utoljára viselt türkizkék felsőjéről származott. A vádlott azt állította, nem emlékszik arra, hogy a kötél a tulajdonában lett volna. Az állítását a saját nagyapja cáfolta meg, a vallomásában ugyanis a férfi elmondta, felismeri, hiszen korábban ő maga kötött rá hurkot.

A legerősebb bizonyíték a garázs kamerái által rögzített videófelvétel, amelyen egyértelműen látszik, hogy a gyanúsított a karjaiban vitte az akkor már védekezésre képtelen lányt. A zárt garázson keresztül át cipelte, egészen egy bérelt autóig, melynek csomagtartójába tette. A csomagtérben 3 deciliter vért találtak, amely Fanni testéből szivárgott. Idővel a nyomozást az FBI szakértői is segítették, akik a jármű adatai alapján hatméteres pontossággal bemérték azt a Duna parti szakaszt, ahol B. László megszabadulhatott a holtesttől. Ám az azóta sem került elő.

Valószínűleg már soha nem derül ki, miért tűnt el VV Fanni, de B. László az utolsó szó jogán felszólalt önmaga védelmében. Kiderült, a vádlott nagymamáját is meghallgathatták volna, de a korára hivatkozva, mentességi jogával élve nem akart vallomást tenni, ezért hivatalosan is befejeződött a bizonyítási eljárás és a meghallgatások sora.

B. László a saját maga által írt védőbeszédben igyekezett minden vádpontot cáfolni az üggyel kapcsolatban. Azt állítja, Fanni magatehetetlen állapotban feküdt, amikor a lakására ért, azért mert "túlszívta magát" a B. Erika által adott drogból. Kórházba akarta vinni, de Erika nem engedte, megoldóemberekkel egyeztetett, akik segíthettek volna Fanninak.

A találkozó a Rákospataknál volt. 

Odament és átadta bmw-s embereknek Fannit, majd elhajtott és Siófokra indult az első számú tanúval.

Onnan reggel Dunavecsére ment. Az úttal kapcsolatban több általa vélt ellentmondást sorolt fel. Szerinte hanyag volt a nyomozás, a köztéri kamerákat és a haladási sebességet illetően. Volt, ahol 250 km/órás sebességgel kellett volna haladnia, hogy megvalósuljanak a leírt adatok. Állítása szerint az útvonal bizonyos pontjait sem érintette.

Termények rakodása volt a feladata a dunavecsei kikötőben, megszűnt a munka és meg akart győződni róla, hogy valóban ez történt és nem vágták át. Azért ment oda, hogy a saját szemével győződjön meg erről.

Az eredti Cikk és Videó IDE kattintva érhető el. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!