2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

„Sokkot kapott és nem mozdult” – az életéért küzdött a házomlásban megsérült táncosnő

Hatalmas zajjal leomlott Budapesten a VI. kerületi Jókai utca egyik házának tetőhomlokzata hétfő délelőtt. Többeket is mentők szállítottak kórházba.

  • „Sokkot kapott és nem mozdult” – az életéért küzdött a házomlásban megsérült táncosnő

Szörnyű robajjal, ijesztő porfelhő közepette szakadt le a VI. kerületi Jókai utca egyik házának tetőhomlokzata hétfő délelőtt. A balesetben megsérült az Operettszínház egyik elismert táncművésze is.

„Nikolettel kéz a kézben sétáltunk a munkahelyünkre. Amikor meghallottuk a robajt, próbáltam Nikit menteni, ám ő sokkot kapott és nem mozdult, ekkor zúdult rá az emeleti törmelék” – mondta a Borsnak Babácsi Benjámin, aki azonnal leszedte a tető darabjait a barátnőjéről, miközben értesítette a mentőket. Nikit rögtön kórházba szállították, a Bors lapzártájának időpontjában már ötödik órája műtötték az életéért küzdő orvosok. 

Benjámin a csodával határos módon apróbb karcolásokkal megúszta a történteket.

A baleset után alig két perc alatt a helyszínre értek a tűzoltók, a mentők és a rendőrök is.

„Tizenöt perccel az omlás előtt értem haza. Olyan volt, mint egy földrengés” – mesélte remegő hangon a Borsnak a ház 4. emeletén lakó Réka, aki elmondta, hogy az épület tetejére új lakásokat építenek és ezeknek az ingatlanoknak a fala szakadt le az ötödik emelet magasságából.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Már az énekesnő kislányát is belekeverik a fenyegetésekbe. Az utóbbi időben megszaporodtak az ellene irányuló rosszindulatú üzenetek és telefonhívások.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!