2022. 09. 25. Vasárnap Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Sokkot kapott az apuka, miután megtudta, mit jelent a furcsa rajz kisfia kezén

Megdöbbenéssel vette tudomásul az édesapa, hogy mit lát pontosan gyermeke kézfején.

  • Sokkot kapott az apuka, miután megtudta, mit jelent a furcsa rajz kisfia kezén

Közösségi oldalán osztotta meg szomorú történetét egy édesapa, aki még a tanév legelején furcsa firkákat fedezett fel kisiskolás gyermeke kézfején. A férfi végül rákérdezett,

fia válasza pedig teljesen összetörte a szívét.

– A fiam még csak egy hete járt iskolába, amikor megláttam, hogy a kezén strigulázik valamit. Megkérdeztem tőle, mit jelent a firka, mire azt felelte, hogy

megszámolta, egy hét alatt hányszor bántalmazták őt az iskolában lelkileg és fizikailag. Hét nap alatt 21 alkalommal.

– Egyszerűen megszakad a szívem. Az intézményekben erősebben kellene fellépni az iskolai zaklatások ellen, a szülőket is büntetni kellene! Fogalmam sincs, meddig fog még ez fajulni, nem érzem, hogy biztonságban lenne a fiam az iskolában. Bízom benne, hogy lesz ennek valami következménye – írta Twitter-posztjában az édesapa.

 

A posztra küldött kommentek között a szülők egyhangúan kijelentették, hogy jól tette a férfi, hogy kiírta gondolatait és fia borzalmas tapasztalatait. Többen is azt írták, hogy ez a poszt egy nagyszerű lépés afelé, hogy nagyobb figyelmet kapjon az iskolai zaklatás egyre gyakoribb és erőteljesebb előfordulása, és hogy végre következményei is legyenek a szörnyű tetteknek.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Eltévedt két asszony a Bükkben

Eltévedt két asszony a Bükkben

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!