2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Kék hírek

Sokkoló részletek a zirci gyilkosságról: Megszólalt a Borsnak egy ismerős

A 16 éves Csenge zokogva tartotta karjaiban szeretett anyját, de már nem lehetett rajta segíteni. A helyiek szerint a férfi egyszer már leszúrta az asszonyt, mégsem ment börtönbe.

  • Sokkoló részletek a zirci gyilkosságról: Megszólalt a Borsnak egy ismerős

Sikoltozásra és kiabálásra eszméltek a zirciek szombat délután, a vérfagyasztó hangok az egyik családi ház udvaráról jöttek. Kiderült, hogy az ott lakó 56 éves, mozgáskorlátozott B. Antal brutálisan nekirontott vak feleségének, Szilviának: a férfi egy késsel metszette el a 43 éves nő torkát - írta a Delta Hírek. Az asszony még ugyan kibotorkált az udvarra, azonban ott összeesett, segítségére siető 16 éves, várandós lánya karjai között halt meg.Csenge ugyanis zokogva húzta ölébe az édesanyját, miközben segítségért kiabált, és bár a mentők rövidesen a helyszínre értek, Szilvia olyan erősen vérzett, hogy életét már nem tudták megmenteni.

 

A családban nem ez volt az első támadás, úgy tudni, hogy Antal már pár éve megtámadta Szilviát:

- Már akkor sem értettük, miért nem zárják börtönbe, az a férfi veszélyes volt az egész családra. Csak a csodán múlott, hogy Szilvi akkor életben maradt- mesélte a Borsnak a család egyik ismerőse. Hozzátette, hogy az asszony látásgondjai ellenére jó anya volt, aki imádta családját: 

- Szilvi nagyon jó ember volt, mindenkihez volt egy jó szava, és bár nem vetette fel őket a pénz, tisztességgel nevelte Csengét, sokkal jobb sorsot érdemelt volna - szögezte le. 

 

- Nagyon reméljük, hogy Tóni örökre rácsok mögött marad, nem érdemli meg, hogy találkozzon a családjával, a lányával és a születendő unokájával. Tönkretette az egész család, köztük Csenge életét is, aki nagyon szerette az anyukáját- mondták határozottan. 

- Bele sem merünk gondolni, hogy mit kellett átélnie annak a lánynak, méghozzá várandósan: hiszen alig egy hónap múlva szül, és látnia kellett, ahogyan az anyukája a kezei közt vérzik el - ingatták a fejüket. 

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!