2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

Sokkoló, ahogy ez az ároktői férfi megkínozta a saját kutyáját

Szinte felfoghatatlan esetet osztottak meg a Facebookon állatvédők.

  • Sokkoló, ahogy ez az ároktői férfi megkínozta a saját kutyáját

Ripost közlése szerint a rendőrség kért tőlük segítséget, egy ároktői férfi ugyanis otthon ivartalanította a kutyáját. A férfi fejjel lefelé felkötötte egy fára a hím kutyát, megvárta, hogy elájul, majd azzal a bicskával, amivel enni szokott, kiherélte a kutyát.

Ennél azonban nem állt meg a kegyetlensége: a fájdalomtól sikító kutyával megetette a saját heréit. Aztán minden ellátás nélkül hagyta szenvedni a kutyát. 

Az állatvédők a kasztrálás után két nappal hozták el a kutyát a férfitól, aki nem értette, miért kell ekkora ügyet csapni az esetből. Az állatvédőknek azzal mentegetőzött, hogy nem volt pénze az állatorvosra, arra azonban nem tudott válaszolni, hogy az ingyenes ivartalanításra miért nem jelentkezett.

Később kiderült, hogy a férfi nem először művelt ilyen szörnyűséget. Büszkén vállalta, hogy más kutyákat is csonkított már meg és ő maga szokta megenni a heréket hagymával és szalonnával.

A kutyát az állatvédők kórházba vitték, hatalmas fájdalmai vannak, bizalmatlan az emberekkel szemben. Egyelőre gyógyszereket kap, nem tudják megműteni még az orvosok, ugyanis a férfi "munkája" miatt mindene begyulladt a szerencsétlen állatnak.

A rendőrség a 69 éves férfi ellen eljárást folytat.

Borítókép: Facebook

Ripost

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Halálos háztűz volt Diósdon

Halálos háztűz volt Diósdon

Nem zárható ki, hogy a tüzet egy elektromos radiátor okozta, azonban a tűz pontos okát és a körülményeket a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárása fogja feltárni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!