2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

Segítsen azonosítani a snicceres támadót!

A Pest megyei detektívek szeretnének bemutatkozni a mackónadrágos férfinek.

  • Segítsen azonosítani a snicceres támadót!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya a 13000/379/2022. bűnügyi számon rablás bűntette kísérletének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

 

A felvételen látható férfi 2021. november 12-én 14 óra körül egy dunakeszi dohányboltban egy sniccerrel megfenyegette az eladót, majd a bevételt követelte. Az alkalmazott ellenállt, dulakodni kezdtek, végül a támadó elmenekült.

A felvételen látható, kb. 175 cm magas férfi az elkövetéskor szürke nadrágot, piros/bordó kapucnis felsőt és fehér kesztyűt viselt, arcát egészségügyi maszkkal takarta.

A gyanú szerint a férfi több hasonló jellegű bűncselekményt is elkövethetett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon!

 

 

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!